Fortsätt till huvudinnehåll

Lektion 31

 Kära skrivskoleelever, hur går det?

Har ni kommit någonstans med ert manus?

Har ni skrivit ert första kapitel? Eller är ni till och med klara med ert manus? Inte kommit igång alls, bara en massa snack utan verkstad?

I den här skolan GÖR vi. Det är det enda sättet framåt. För övrigt det sätt som funkar i de flesta sammanhang eftersom lösningen ligger i görandet, inte i malandet om vad vi borde göra ... HERREGUD, vilken tur att all min visdom kan läggas i den här bloggen så att du kan lära dig hur du ska leva ditt liv!

Vi glömmer ibland att inget händer av att vi tänker på saken. Möjligtvis ger vi oss huvudvärk, men tanken i sig är inte fruktsam om den inte utmynnar i ett slags görande av något slag. 

Fast jag fattar att det är svårt att göra om man inte kan prioritera - och att skriva en bok är dessutom att prioritera sig själv. Kvinnor folk brukar ha rätt svårt att göra det. Det mesta annat får gå före. Trots att man kanske har en partner som skulle kunna dela på ansvaret så är det svårt att låta bli diskmaskinen när den är felpackad, svårt att låta bli sängen när någon (idioten) har bäddat den utan att följa anvisningen, svårt att låta bli tvätten ... ungarna ... kollegornas problem.

Män andra som följer min skola har kanske inte samma motstånd. Istället kanske man tycker att  man är riktigt bra. Kanske till och med redan utgivningsklar. För i ärlighetens namn: hur svårt kan det vara? Jag gjorde det på semestern. Inte svårt alls. Åsa, du kan väl läsa mitt manus? Samarbeta? Skriva en deckare med mig? Bli min coach? Kan jag ringa dig? Kan vi ses?

Så var är du? 

Får jag läsa ditt första kapitel? 

Vill du ha en enkel feedback på det utifrån det som vi har pratat om tidigare i skolan? 

Ni som redan har redaktörer och coacher som ni betalar för behöver ju inte alls min blick på det ni har skrivit, men ni andra som kanske inte ens är klara utan bara behöver en spark i arslet för att komma igång igen? 

Den här skolan handlar mer om tummar ur än om teknikaliteter, även om ni hittar tips sådant också (utifrån min kunskap som baseras på vad jag har gjort de senaste 10 åren – inte pluggandet som knappt tog mig ur gymnasiet. Min svenskalärare som jag inte ens minns om det var en kvinna eller man, ruskar förmodligen på huvudet och förstår ingenting. Jag minns min högstadielärare, däremot. Han var bra.)

Om du vill att jag ska läsa det som är första kapitlet i din bok, mejlar du det till asahellberg100@gmail.com

I titelraden skriver du mitt första kapitel

Deadline 21a september.

Vad kul det ska bli! Hurra!



Bilden är från min första release på bokförlaget Forum, En liten värld. Året var 2014. Jag var själv omslagsflicka tillsammans med den mycket begåvade och trevliga Lotta Kühlhorn. (inte min kompis i bilden, men ni ser henne på bokomslaget).






Kommentarer

  1. Har skrivit halva manuset. Skrivandet känns segt just nu för att jag själv är sjuk. Den mentala orken är nästan borta. Hur ska jag tänka här, för att skrivandet ändå ska bli gjort? Försöka skriva ändå med m¨ånga pauser?
    Hur gör du när du måste skriva fastän du är sjuk? Håller du samma höga tempo?
    Vad är dina bästa tips?

    Tell me!

    SvaraRadera
    Svar
    1. När jag är sjuk är jag sjuk. Då lägger jag ned allt jobb och ser till att bli frisk. Hoppas att du kan göra samma sak!

      Radera
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Kärleksbesvärjelser
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
      4) Äktenskapsbesvärjelser
      5) Graviditetsbesvärjelse
      6) Uppbrottstrollformler
      7) Dödsbesvärjelse
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Hej Åsa
    Har skrivit klart mitt manus. Det gick som en dans. Skrev och skrev och det bara flöt på.
    Har dessutom gjort en första redigering.
    Jag överträffade mitt mål och hade dessutom roligt på vägen.
    Tack för dina goda råd. Skickar dig mitt första kapitel inkl prolog under dagen.
    Hälsningar Ulla

    SvaraRadera
  3. Wow! Så kul, jag skickar ett kapitel till dig. Tack för att du tar dig tid och tack för goda råd.
    Hälsningar Kerstin

    SvaraRadera
  4. hej underbara Åsa!
    Så jäkla rolig är du! skrattar högt åt dina inlägg, har väl samma humor...
    Har däremot fastnat i kvinnofällan som den "duktiga hemmaprojektledaren man är", blä!
    kan skylla massor på jobb, land, barn, hem o.s.v. men i ärlighetens namn har jag fastnat på idéstadiet och tänket om karaktärerna. idéerna sprutar men vet inte var jag börjar med. karaktärstänket känns läskigt och egot bromsar och säger att det här fixar du aldrig. inte kan väl jag komma på en massa intriger, drivet, inte kan väl mina ord vara intressanta för andra o.s.v. medan hjärta och själ skriker; DET HÄR ÄR DIN GREJ-KÖÖÖÖR. så JA- behöver så mycket sparkar därbak för att komma igång...känner inte att jag har nån att bolla med vilket bromsar mig då jag är utåtriktad och vill bolla idéer med nån som fattar grejen och är lika nördig som jag, hjälp!!!
    Har mycket i huvudet just nu med hur jag skapar mig mer tid till skrivpassionen, är förskollärare och tröött när jag kommer hem, 50-plus, du vet...orken är inte oändlig. vill, vill, vill men tummen sitter så jävla hårt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. nämen nu serru! Nu har jag skrivit 2 stapplande sidor som ett första försök. Kommer på mailen! är så tacksam för att vi får skicka för ett utlåtande av dig. roligt för oss att du orkar, haha. Tack!!

      Radera
  5. Har skrivit ca 200 sidor nu, allt tack vare din skrivskola som gav mig sparken i ändan att börja skriva igen efter så långt uppehåll. Skickar mitt första kapitel till dig. Tusen tack för att du är så generös och vill göra detta för oss.
    Kram Nina (fd Ninas skrivarlya)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skriver intensivt i perioder, sen måste jag ladda om batterierna. Jag har fått ihop 15000 ord och den kommer att bli klar förr eller senare. Tack igen för ditt engagemang.

      Radera
  6. Jag är nyfiken på om du strukturerar upp din skrivbok/anteckningsbok eller om du skriver allt efter hand?
    Du har berättat att du kort sammanfattar varje kapitel och eftersom du skriver kronologiskt borde det rimligen bli löpande? Men om du kommer på andra saker att anteckna, allt från idéer till någon tanke om någon av personerna, fakta, annat du vill använda eller som bara är till stöd för skrivandet (typ: huvudpersonen Lisa är 42 år och det värsta hon vet är oklippta tånaglar), har du en särskild "sektion" i din skrivbok för sådana anteckningar eller skriver du allt löpande i boken?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag skriver mer sektionsaktigt. Lämnar några sidor blanka för just sådant som jag kommer på, eller för background. Det händer också att jag fyller slutet av manuset med research som jag har kopierat in för att ha det lätt tillgängligt. I Flanaganserien har jag också haft namn och födelseår på huvudpersoner i början av manuset för att det ska bli lätt för redaktör och förläggare att se när de läser. I en serie gäller det att ha ordning på årtalen, särskilt om man som jag låter berättelsen löpa över 50 år.

      Radera
    2. Tack för svar! Det låter som en smart tillvägagångssätt. Jag har själv gjort liknande, men hittills har jag nog haft för lite sidor i mina böcker för snabbare än jag anar det krockar sektionerna med varandra.

      Radera
  7. Inskickat! Så spännande (och läskigt)! Mitt första råmanus hann precis bli klart innan datorn kraschade så hela grejen med att låt manuset vila innan redigering löste sig av sig självt så att säga ;)

    SvaraRadera
  8. Attans nu var ju tiden ute för deadline. Läst alla inlägg idag och fått till många bra idéer och tankar. Fantastiskt! Tacksam!

    SvaraRadera
  9. Missade visst deadline här också, men jag suger åt mig av alla dina råd och tips. Din kurs är verkligen inspirerande och ger massor av idéer och energi! TACK för att du gör det här!
    //Yanica

    SvaraRadera
  10. Jag använder det här tillfället för att låta världen veta om trollformlern som hjälper mig i mitt förhållande, han är väldigt bra och villig att hjälpa dig att lösa alla dina problem, oavsett vilka utmaningar som helst kanske bara kontakta honom och förklara resten för honom är historia. Kontaktinformation på ekpentemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051979135 och du kommer att vara glad att du gjorde det.

    SvaraRadera
  11. hej alla i den här bloggen, jag vill tacka Dr jasper doctorjaspermagic@gmail.com den fantastiska trollformleren som hjälpte mig att få tillbaka mitt ex efter att jag blivit lurad av fyra trollformler som påstår sig vara äkta och äkta, jag kontaktade denna fantastiska trollformel på När jag tappade hoppet om att jag inte kunde få tillbaka min man gjorde jag precis som den här mannen bad mig göra och till min stora förvåning händer allt på det sätt som den här fantastiska trollkarlen sa till mig att det kommer att hända. min man som inte har ringt mig den senaste månaden ringde mig precis efter att Dr Jasper Malo förtrollade honom, och jag är verkligen förvånad över att det fortfarande finns bra trollformler som Dr Jasper Malo som är så kraftfulla. Jag är verkligen glad idag över att se min man tillbaka till mig och till och med älskar mig mer än någonsin innan jag träffade honom. Jag kommer inte att förlåta mig själv om jag lämnar den här bloggen utan att tappa e-postadressen till denna fantastiska trollkarl för er som kan behöva hans hjälp att kontakta honom. så här är e-postadressen för denna fantastiska besvärjelse: doctorjaspermagic@gmail.com kontakta henne nu och alla dina problem kommer att vara borta för alltid

    SvaraRadera
  12. HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG
    Detta vittnesbörd är en sann historia och jag heter Monika Simun. Hur jag kom i kontakt med DR ISIKOLO var också genom ett vittnesbörd skrivet om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra med deras liv. Att komma tillbaka med ett ex är en av de mest inre känslan som många människor skulle älska att uppleva, särskilt eftersom dessa minnen med vårt ex alltid grumlar vårt sinne när någon annan gör några av de saker som vårt ex brukade göra. Jag var ensamstående förälder i nästan 3 år och även om min före detta man var långt borta från mina barn önskar jag fortfarande att han en dag kommer tillbaka till mig. Den här trolldomsläkaren jag stötte på, känd som DR ISIKOLO, hjälpte mig med mina önskemål och jag är glad att kunna säga att jag är tillbaka med min före detta make och jag är mycket glad att dela vittnesbördet med alla så att de också kan träffa denna DR ISIKOLO och lösa deras problem. Jag vet inte vad andra kan känna om att få sitt ex tillbaka i sitt liv men jag vet alltid att det finns en välsignelse i förklädnad med bara en enda återkoppling med ett ex. Om du vill komma tillbaka med ditt ex, kontakta denna fantastiska DR ISIKOLO på hans WhatsApp +2348133261196 eller e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Jag är Ivanka Fabijan från Stockholm, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för alla. Jag var gift med min man Amos Fabijan, jag älskar honom så mycket att vi har varit gifta de senaste 8 åren nu med två barn. när han åkte på semester till Finland menade han en dam som hette Mary, han berättade att han inte längre är intresserad av äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och sökte hjälp och min vän sa åt mig att kontakta Dr Isikolo för hjälp. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man och han bad mig att inte oroa mig för att hans förfäders gudar kommer att kämpa för mig. Han sa till mig efter två dagar att han skulle återförena mig och min man. Efter två dagar ringde min man och berättade att han kommer tillbaka för att uppsöka saker med mig, jag blev förvånad när jag såg honom och han började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden för vad den här fantastiska trollformaren gjorde för mig och min man, du kan kontakta Dr Isikolos e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  14. Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvänder till mig, jag heter Lora Milan och jag vill tacka Dr Isikolo för att han gav glädje och lycka till mitt förhållande och min familj. Jag vill informera er alla om att det finns en trollformel som är verklig och äkta. Jag trodde aldrig på någon av de här sakerna förrän jag förlorade min pojkvän, jag behövde hjälp tills jag hittade Dr Isikolo som en trollformel, och han kastade en kärleksförtrollning för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min pojkvän om två dagar fyra dagar senare ringde min telefon, och så chockerande nog var det min pojkvän som inte har ringt mig på de senaste 3 åren, och bad om ursäkt för hjärtekrossningen och berättade att han är redo att vara min ryggrad tills resten av hans liv med mig. Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Allt tack går till Dr Isikolo för det överdrivna arbete han har gjort för mig. Nedan är e-postadressen om du är i någon situation du genomgår ett hjärtkross, och jag försäkrar dig att som han har gjort min, kommer han definitivt att hjälpa dig också. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  15. Är du i stort behov av kärleksbesvärjelser för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? kontakta Dr Isikolo för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man för ett år och ett halvår sedan, vilket ledde oss åt. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inombords. Tills jag stötte på Dr Isikolo på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig. För att kortfattat göra den långa historien kort, Innan jag visste ordet av, på mindre än 48 timmar, ringde min man mig och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som pågick mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att framföra mitt tack och djupa tack till dig Dr Isikolo för att du har hållit dina ord och dina löften genom att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla trollformel, och för att du använde dina begåvade och stora krafter för att ta tillbaka honom. Om du behöver hans hjälp kan du maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  16. Jag älskade min man så mycket. Jag ville inte skiljas eftersom jag älskar min man väldigt mycket och jag vill inte att min familj ska splittras. Jag misstänkte att kvinnan använde en trollformel för att binda min man så att han inte kan återvända till sin familj. Jag letade efter tips om hur jag skulle vinna tillbaka min man och jag stöter på en kommentar som säger att Dr Ilekhojie hjälpte henne att återställa sin man efter flera månaders uppbrott och jag tog e-postmeddelandet från Dr Ilekhojie som fanns med i kommentaren och mailade honom om mitt problem och han svarade mig och försäkrade mig att han kommer att få tillbaka min man till mig inom två dagar och till min största förvåning kom min man tillbaka till mig efter två dagar som Dr Ilekhojie lovade och just nu maken är tillbaka med mig och han är ännu mer kärleksfull än tidigare. Du kan också kontakta Dr Ilekhojie för hjälp på hans e-post: gethelp05@gmail.com eller whatsapp honom på +2348147400259

    SvaraRadera
  17. Jag heter Monica Vedran. Jag är mycket förvånad över Dr Isikolos mirakulösa upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan, och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig blev jag bara så chockad att jag ringde och trodde inte mina öron. han bad mig verkligen att förlåta honom och gav löften på telefon, han kom tillbaka hem och gav mig också en mycket trevlig present bara för honom för att bevisa sin kärlek till mig. Jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Isikolo och tackade honom, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Om du behöver en effektiv och verklig trollformel för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  18. Effektiv kraftfull kärleksförtrollning för att få tillbaka din före detta älskare nu, kolla in DR ISIKOLO
    mitt namn är Ana Leandro och jag har precis upplevt underverken av Dr.Isikolo kärleksförtrollning, som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina äktenskap och få tillbaka förlorade älskare och även hjälpa till att vinna på lotteri. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor om hur han hjälpte till att få tillbaka min före detta älskare. Jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 4 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. DR ISIKOLO sa bara till mig att le 3 gånger och ha en vila i sinnet, han kommer att hantera allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde Toni mig och det var chockerande för mig. Han kom tillbaka hem och fick också fina presenter till mig bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig. Jag blev så glad och ringde DR ISIKOLO och tackade honom, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO hans WhatsApp honom på +2348133261196 eller e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  19. Jag heter Katrina Leo och med så mycket glädje i mitt hjärta är jag här för att uttrycka mig om hur Dr Isikolo räddade mitt äktenskap från skilsmässa. Jag och min man hade ett visst missförstånd och det splittrade vårt äktenskap i den mån min man sökte skilsmässa. Så jag har inget annat val än att gå till internet för att söka efter en lösning på mitt problem. Det var där jag stötte på Dr Isikolo detaljer och hur så många människor skrev bra saker om honom och hans underbara verk för dem och om hur han har hjälpt många människor genom att återställa deras relation. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade allt jag behövde göra och på mindre än 48 timmar avbröt min man skilsmässopapperen. Nu bor jag och min man tillsammans i fred och harmoni, tack vare Dr Isikolo för att han räddade mitt äktenskap från att gå i upplösning. Dr Isikolos kontaktinformation är via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsappa honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  20. Hjälp mig att fira DR ISIKOLO för hans stora hjälp. Jag heter Laura Ivano och jag är en av dem som sa att jag aldrig kommer att ringa en synsk eller trollkarl eller vad som helst för att hjälpa mig med mina problem – minst av allt mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter Dr Isikolo. När jag nästan förlorade David i ett av våra dumma bråk och ständiga bråk (han gjorde slut med mig), trodde jag att jag hade förlorat allt. jag gråter hela dagen och tänker att han aldrig kommer tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesmål om Dr. Isikolo kärleksförtrollning, hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag kontaktade honom snabbt. och även få tillbaka min man med sin kärleksförtrollning. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han mig inte. Du utförde en mycket bra service för en person i verklig nöd. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur den här magin fungerar, men allt jag vet är att DET FUNGERAR och min man kom tillbaka till mig inom 48 timmar som han lovade mig. och jag kommer alltid att vara tacksam mot Dr Isikolo. maila honom för alla typer av hjälp är mycket kapabel och pålitlig för hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp honom på +23481333261196

    SvaraRadera
  21. Jag är så glad att mitt trasiga äktenskap har återställts. Det har gått mer än en månad nu och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som hade varat i nästan 2 år innan vi bröt upp är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit.
    Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap och förde tillbaka min man till mig!”. Vi lever lyckliga tillsammans igen. Kontakta honom via Whatsapp +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  22. Jag heter Jasmina Leon och jag och min pojkvän var tillsammans i 2 år, det har gått 6 månader sedan vi separerade. Jag älskar honom fortfarande, men på något sätt känns det orättvist. Varför älska någon som ovb inte älskar dig tillbaka? Jag har bett och bett för dessa månader och ingenting. Han är fortfarande med sin nya flickvän (som han bor med) men det betyder inte att jag måste söka hjälp De första veckorna efter uppbrottet låg jag i mina knän och bad och letade efter hjälp, dem jag fina en kommentar på nätet hur en trollformel hjälp till att återupprätta förhållandet få tillbaka ex älskare, ”så jag bestämde mig för att prova eftersom jag älskar min pojkvän så mycket. så jag kontaktade Dr Isikolo och berättade för honom om alla mina problem och han gav mig 100% garanti för att jag kommer att få tillbaka min pojkvän efter trollformeln så jag var begåvad och lycklig som fick kontakta honom gjorde jag allt han bad mig om och till min största förvåning 2 dagar efter besvärjelsen ringde min pojkvän mig och bad om ursäkt för vad han gjorde mot mig och bad om min förlåtelse för att komma tillbaka hem för mig, jag blev riktigt sårad och går igenom de där stunderna då han lämnade mig, trots allt Dr Isikolo gjorde för mig. Dr Isikolo är en bra trollformel så ring honom eller lägg till honom på Whats-app: +2348133261196 eller mejla honom på hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com.

    SvaraRadera
  23. Det har gått mer än en månad nu och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år innan vi bröt upp är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit.
    Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap och förde tillbaka min man till mig!”. Vi lever lyckliga tillsammans igen. Kontakta honom via Whatsapp +2348147400259 eller e-post (gethelp05@gmail.com)

    SvaraRadera
  24. Jag heter Toni Macyte. Min äktenskapsresa började för tre dagar sedan när min fru på 22 år bytte ut mig mot en man som var 10 år yngre. Jag är 57 och hon är 55. Jag gick genom öknen och under min resa hittade jag DR ISIKOLO. Gud använde honom för att läka mitt krossade hjärta och tog bort mina smärtor med hans kraftfulla kärleksförtrollning. det var svårt för mig att försöka få hem henne utan framgång och det blev en plåga för mina barn och jag. Jag litar på Herren och jag vet att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag förklarade allt för honom och han sa till mig vad jag skulle göra och han gjorde sitt och min fru återvände hem till mig och våra barn på mindre än 48 timmar. Vi måste ha tro. Tro är förvissningen om det vi hoppas på och övertygelsen om det som inte syns. Män och kvinnor snälla ge inte upp, Gud kan använda DR ISIKOLO för att återställa ditt äktenskap eller din relation. Tappa inte hoppet. Du måste bli kär i Herren. Kontakta DR ISIKOLO För en kraftfull kärlekstrollformel för att få lösningar. via e-post: sikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  25. Jag heter Toni Macyte. Min äktenskapsresa började för tre dagar sedan när min fru på 22 år bytte ut mig mot en man som var 10 år yngre. Jag är 57 och hon är 55. Jag gick genom öknen och under min resa hittade jag DR ISIKOLO. Gud använde honom för att läka mitt krossade hjärta och tog bort mina smärtor med hans kraftfulla kärleksförtrollning. det var svårt för mig att försöka få hem henne utan framgång och det blev en plåga för mina barn och jag. Jag litar på Herren och jag vet att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag förklarade allt för honom och han sa till mig vad jag skulle göra och han gjorde sitt och min fru återvände hem till mig och våra barn på mindre än 48 timmar. Vi måste ha tro. Tro är förvissningen om det vi hoppas på och övertygelsen om det som inte syns. Män och kvinnor snälla ge inte upp, Gud kan använda DR ISIKOLO för att återställa ditt äktenskap eller din relation. Tappa inte hoppet. Du måste bli kär i Herren. Kontakta DR ISIKOLO För en kraftfull kärlekstrollformel för att få lösningar. via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  26. Jag visste aldrig att det fanns lotteri förrän jag blev hänvisad till Dr Ilekhojie av min granne. Jag har spelat powerball de senaste 7 åren och jag har aldrig vunnit mer än $2 000 men efter att jag kom i kontakt med Dr Ilekhojie berättade jag för honom om mina tidigare erfarenheter av att spela lotteri som jag aldrig har vunnit stora belopp av och Dr Ilekhojie berättade för mig vad kommer att göras genom att be och förbereda ett lotteri för mig. Han gjorde det och gav mig några nummer för att spela lotterispelet. Först tog jag allt som ett skämt tills jag fick ett mejl en vecka efter att jag hade vunnit summan av $343 000. Jag blev chockad och förvånad just i det ögonblicket eftersom mina efterlängtade böner äntligen hade besvarats och jag tackar Dr Ilekhojie för att han hjälpte mig för att min och mina generationers ekonomiska status skulle förändras. Om du vill vinna en enorm summa på ditt nästa lotterispel, kontakta Dr Ilekhojie. Maila honom via: gethelp05@gmail.com eller Ring/WhatsApp detta nummer +2348147400259 för omedelbart svar

    SvaraRadera
  27. Är du i stort behov av kärleksbesvärjelser för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? Maila DR ISIKOLO för snabb 48 timmars lösning. Jag heter Melina Marius. Jag hade problem med min man för en månad sedan, vilket ledde oss ifrån varandra. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inombords. Tills jag stötte på DR ISIKOLO på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig, för att kortfattat göra den långa historien kort. Innan jag visste ordet av, på mindre än 48 TIMMAR, ringde min man mig och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som pågick mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att framföra mitt tack och djupa tack till dig DR ISIKOLO för att du har hållit dina ord och dina löften genom att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla trollformel, och för att du använde dina begåvade och stora krafter för att ta honom tillbaka. Om du behöver hans hjälp kan du maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  28. Förra året lämnade min fästman mig bara för att jag tog honom otrogen mot mig med en annan kvinna i hans hus, sedan dess slutade han ringa mig, sms:a mig och till och med komma hem till mig för att fråga mig. Jag var så arg och arg och jag behövde hjälp att ordna om mitt förhållande. Jag kontaktade Doc och förklarade allt för honom, efter att ha förklarat för honom sa han till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan utförde han en försoningsritual för att föra honom tillbaka till mig. Efter 24 timmar ringde min pojkvän mig och började tigga mig att acceptera honom tillbaka. Om du vill ha tillbaka din älskare kontakta Doc nu, (gethelp05@gmail.com eller whatsapp: +2348147400259)

    SvaraRadera
  29. Hur den här store mannen som heter Dr Isikolo hjälpte mig att få tillbaka min älskare inom 48 timmar. min älskare gjorde slut med mig tidigare i år och alla mina ansträngningar för att få tillbaka honom visade sig misslyckas. Jag älskar honom så mycket att jag blir arg varje gång jag ser honom med en annan tjej. så en dag gick jag igenom internet på jakt efter hjälp när jag såg ett vittnesmål från så många människor om hur den här stora mannen som heter DR ISIKOLO hjälpte henne att komma tillbaka med sin man, så tur för mig, han fick jag kontakt med mannen. så jag kontaktade honom snabbt och jag förklarade allt för honom och han gav mig fullständig information om processen och vad jag skulle göra. så han sa att han behöver några saker för att göra bönerna åt mig, vilket jag gjorde mitt bästa för att få honom att se till att mina böner är gjorda och inom 48 timmar som han redan försäkrat mig. min älskare kom tillbaka till mig vädjande och hans snabba återkomst förvånar mig fortfarande tills nu. Allt tack vare DR ISIKOLO kan du också maila honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196 och vara säker på lösningen eftersom han helt enkelt är den bästa du kan hitta någonstans.

    SvaraRadera
  30. Efter 10 års äktenskap har jag och min man varit i ett eller annat gräl tills han slutligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag hittade en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (försoningsbesvärjelse) åt mig. 48 timmar senare ringde min man mig och berättade att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Allt tack vare Dr Ilekhojie. Här är hans kontakt om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller förhållande: Maila honom på: gethelp05@gmail.com eller direkttelefonnummer +2348147400259

    SvaraRadera
  31. Hej jag heter Dora Sebastian och jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO, den stora budbäraren till oraklet som han tjänar, berättade jag mitt problem för DR ISIKOLO om hur min ex kärlek lämnade mig och hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag . Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få min hjärtelust utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag måste göra. Efter att det var gjort. Under de kommande två dagarna ringde min kärlek mig på telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig för att vädja om förlåtelse. Jag kallades till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som verkställande direktör. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen. Inget problem är för stort för honom att lösa..Kontakta honom direkt på: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  32. Det var kaos under det första året av mitt äktenskap, en annan kvinna försökte ta min man ifrån mig och min man lämnade mig ifred och krävde skilsmässa. Jag led i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr. Ilekhojie som har hjälpt någon och jag bestämde mig för att ge honom ett försök att hjälpa mig att få tillbaka min man hem. Han gav mig villkor som jag måste uppfylla och lovade att jag kommer att ha resultat om 3 dagar. Precis som han sa dök min man upp den tredje dagen och gick på knä och bad mig ta tillbaka honom. Nu är vi glada tack vare Dr Ilekhojie som är väldigt ärlig och pålitlig. Om du har problem som mina, kontakta Dr Ilekhojie via Whatsapp/Viber: +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  33. Hej alla. Jag heter Stephanie Lois. Alla vittnesmål som så många människor har skrivit om DR ISIKOLO är 100% sanna och inga lögner om det. Min man blev starkt charmad av en dam med mörk magi och helt plötsligt uppstod kaos mellan oss och han lämnade mig och barnen och i 4 månader. Han besökte eller ringde aldrig och det var en tung börda för mig att gå igenom det känslomässiga traumat och ta hand om barn helt själv. Jag gick så långt som att kontakta spiritister från Rumänien, Indien och Lesotho och de misslyckades alla i strävan att lämna tillbaka honom till mig. Jag såg en artikel om DR ISIKOLO och bestämde mig för att ge honom ett försök och han hjälpte mig och min man var renad och renad från charmen och kärleken och harmonin vi delade återställdes och allt detta hände 48 timmar efter att han gjorde jobbet åt mig . Jag är verkligen förvånad och jag har kommit hit för att också uppmuntra alla som behöver någon form av hjälp att kontakta honom för hjälp också. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com och du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  34. Hej jag heter Tamara Oskar. Jag vill dela min fantastiska upplevelse med den största trollformleren DR ISIKOLO. min man var otrogen mot mig och när jag fick reda på att vi hade ett slagsmål som ledde till att han ansökte om skilsmässa, grät jag och blev sjuk när jag sökte efter kärlekscitat på nätet såg jag folk prata om honom och hans fantastiska arbete vars fall var liknande till min lämnade de hans kontaktinformation jag kontaktade honom och han sa till mig att inte oroa mig för att efter 48 timmar kommer han att avbryta skilsmässan och komma tillbaka till mig efter att jag gjort allt han bad mig göra till min största förvåning efter 48 timmar, det var min man knäböjde han och bad mig att acceptera honom tillbaka, tack än en gång DR ISIKOLO du är verkligen en välsignelse för mig han kan också hjälpa dig kontakta e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196 .

    SvaraRadera
  35. Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Min man lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna i 3 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en research på internet och hittade en sida där jag såg att Dr Ellen, en trollformel, kan hjälpa till att få tillbaka älskare. Jag kontaktade henne och hon gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta Dr Ellen, en kraftfull förtrollningsledare för lösningar

    1) Returnera pojkvän

    2) Återförena man eller fru

    3) Om du har mardrömmar

    4) Botemedel mot hiv och hepatit

    5) Kraftfull magisk ring

    6) Lycka till

    7) Brytande av besatthet

    Kontakta EMAIL:ellenspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsappa honom +2349074881619

    SvaraRadera
  36. De flesta människor går in i ett äktenskap med högt och fullt humör. De vet mycket väl vad de ger sig in på och accepterar detta med ett öppet hjärta. Även om du kanske säger att det finns mycket hype i äktenskap, särskilt under dagarna fram till bröllopsdagen, kan det bli lite frustrerande att ha ett missförstånd i ditt förhållande. Jag har gått igenom ett helvete med min man väldigt länge. Med hjälp av Dr Ilekhojie kunde jag lösa mitt äktenskapsproblem och nu finner jag äntligen lycka i mitt äktenskap. För alla som går igenom någon form av relationsproblem eller om du vill komma tillbaka med ditt ex, kommer jag att föreslå att du tar kontakt med den bästa relationsrådgivningsspecialisten som kommer att ge dig lycka tillbaka till ditt hem. Du kan komma i kontakt med The great Dr Ilekhojie på WhatsApp: +2348147400259 eller skicka ett e-postmeddelande {gethelp05@gmail.com} Han är alltid redo att hjälpa människor och föra tillbaka glädje i ditt liv

    SvaraRadera
  37. Tack så mycket MATIANA för att du berättade för mig om DR ALASHIRA. Jag kontaktade också DR ALASHIRA igår angående mitt problem och han hjälpte mig verkligen att få tillbaka pojkvännen till mig. Allt hände verkligen precis som DR ALASHIRA har sagt. Jag är så glad nu att min pojkvän är med mig .Jag hade aldrig förväntat mig att det skulle hända så snabbt att han älskar mig över mina förväntningar .. tack så mycket ALASHIRA ..du är verkligen en fantastisk man, snälla vän om du har problem i din familj Dr ALASHIRA kan hjälpa dig att återställa ditt äktenskap till det normala ex älskare tillbaka till dig..
    Du kan också kontakta DR ALLAM om det finns några problem i din relation.dralahalah@gmail.com eller whatsapp / viber +23408141787897 WHATSAP +23408115720823 ..

    SvaraRadera
  38. Hej tittare, jag heter Victoria Andro. Jag trodde aldrig att jag skulle le igen, min man lämnade mig med två barn i ett år och två veckor. Alla ansträngningar för att få tillbaka honom misslyckades. Jag trodde att jag inte skulle träffa honom igen förrän jag träffade en kvinna som hette Christina som berättade mig om en trollformler som heter DR ISIKOLO, hon gav mig hans e-postadress och mobilnummer och jag kontaktade honom och han försäkrade mig att inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig. Om mindre än 48 timmar kom min man tillbaka och började tigga om förlåtelse sa att det var djävulens arbete, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel, jag tror inte riktigt på några andliga läkare, jag kunde inte bli gravid på fem år efter att ha fött mina flickor, så jag och min man var desperata efter att få ett manligt barn, men så fort förtrollningen var gjord blev jag gravid med ett manligt barn, och jag födde mitt tredje barn om du behöver hjälp kan du kontakta honom. DR ISIKOLO kommer att se till att du får det perfekta resultatet utan dröjsmål. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller direkt Whatsapp +2348133261196.

    SvaraRadera
  39. Ja det är sant att DR ISIKOLO är den bästa trollformaren någonstans. Mitt namn är Marie Lyons och jag var kund för DR ISIKOLO och jag måste säga att han är en riktig trollformel. När jag kontaktade den här trollformaren hade min pojkvän lämnat mig i 2 år och jag har alltid velat ha honom tillbaka till mig. Jag träffade DR ISIKOLO för att hjälpa mig för ungefär en månad sedan och jag har återanslutit till min pojkvän. När mitt ex lämnade var det en katastrof för mig att jag hade ett fysiologiskt trauma och min familj var mycket orolig för min hälsa. Efter 2 år träffade jag DR ISIKOLO genom ett vittnesbörd också och han sa till mig att lugna mig själv att oavsett vad problemet är så är han bra och redo att hjälpa alla som kommer till honom. Bara om 3 dagar ringde mitt ex mig och ville träffas och vi är tillsammans igen. Jag tackar DR ISIKOLO för hans fantastiska hantverk och jag kommer att rekommendera honom till alla som behöver en trollformler. Kontakta honom för att hjälpa dig och snabbt på hans e-post E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  40. Jag heter Ivanka Fabijan och jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för alla. Jag var gift med min man Amos Fabijan. Jag älskade honom så mycket att vi har varit gifta de senaste 8 åren nu med två barn. när han åkte på semester i Frankrike menade han en dam som hette Marie. han berättade att han inte längre är intresserad av äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och sökte hjälp och jag visste inte vad jag skulle göra förrän jag träffade min vän Maria och berättade för henne om mitt problem. hon sa till mig att inte oroa sig för att hon hade ett liknande problem tidigare och presenterade mig för en man som heter Dr Isikolo kärleksförtrollning som förtrollade sitt ex och förde honom tillbaka till henne efter 2 dagar. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få tillbaka min man och han bad mig att inte oroa mig för att hans fyra fäders gudar kommer att kämpa för mig. Han sa till mig efter två dagar att han skulle återförena mig och min man. Efter två dagar ringde min man och berättade att han kommer tillbaka för att uppsöka saker med mig. Kärleken och lyckan vi delade är återställd. Du kan kontakta Dr Isikolo e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  41. Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi var lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han brydde sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet, men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag, kom jag över en webbplats som föreslog att Dr. Ige Ajayi kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en trollformel åt mig. Två dagar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj lever lyckligt tillsammans igen.. Allt tack vare Dr. Ige Ajayi. Om du behöver en trollformler som kan besvärja en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Kontakta E-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    SvaraRadera
  42. Kärlek ger aldrig upp, förlorar aldrig tron, är alltid hoppfull och består under alla omständigheter. Jag ger Gud all ära för att ha tagit in Dr. Ige Ajayi i mitt liv för att han hjälpte mig att få tillbaka min fru som fick mig att skilja mig i ett år. Jag var den sista personen på jorden som accepterade det faktum att trollformler existerar eller fungerar inte förrän jag blev hänvisad till Dr. Ige Ajayi, online som har hjälpt så många människor med sina kraftfulla trollformler. Jag hade inget annat alternativ än att ge det ett försök för 3 månader efter skilsmässan blev jag degraderad på min arbetsplats på grund av depression för jag vet inte vad jag ska göra för att få henne tillbaka men tack och lov idag för att jag använde Dr. Ige Ajayi att få tillbaka min lycka och kärleksliv inom 48 timmar. Bara förra veckan här befordrades jag tillbaka till min position och jag är här för att dela min egen erfarenhet med den här mannen som heter Dr. Ige Ajayi. Jag vet inte vad du går igenom idag men vet att i alla situationer finns det alltid en väg ut. Dr, Ajayi, förbereder också trollformler som Lotteri, jobbtrollformel, besvärjelse för att stoppa en skilsmässa, besvärjelse för att bota alla sjukdomar, skyddstrollformel, besvärjelse för att bli framgångsrik, rik och Kraftfulla domstolsbesvärjelser E.T.C. Kontakta E-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    SvaraRadera
  43. Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans även om han var ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom online. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  44. Ja det är sant att DR ISIKOLO är den bästa trollformaren någonstans. Mitt namn är Marie Lyons och jag var kund för DR ISIKOLO och jag måste säga att han är en riktig trollformel. När jag kontaktade den här trollformaren hade min pojkvän lämnat mig i flera månader och jag har alltid velat ha honom tillbaka till mig. Jag träffade DR ISIKOLO för att hjälpa mig för ungefär en månad sedan och jag har återanslutit till min pojkvän. När min före detta pojkvän lämnade mig var det kaos för mig att jag slog min äldre syster en viss morgon för ingenting. Jag kontaktade DR ISIKOLO genom ett vittnesbörd också och han sa till mig att lugna mig själv att oavsett vad problemet är så är han bra och redo att hjälpa alla som kommer till honom. Strax efter 2 dagar ringde mitt ex mig och ville träffas. Jag gick med på det och förberedde mig för att träffa honom och han berättade för mig hur han hade känt sig skyldig för det han gjorde och han ville ha mig tillbaka. Jag berömde DR ISIKOLO för hans fantastiska hantverk och jag kommer att rekommendera honom till alla som behöver en trollformler. Kontakta honom för att hjälpa dig och snabbt på hans e-post E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  45. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Jag heter Dora Badila. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  46. Det här är en liknande situation som hände mig för några månader sedan, min manfamilj gillar inte mig, du har ett barn tillsammans men ändå ville hans familj att han skulle gifta sig med en annan kvinna som bor i samma grannskap, och även damen i fråga har redan haft en kärleksrelation med min man och hon hade gått långt för att starta en ond kärleksförtrollning för att avleda min mans uppmärksamhet från mig och vårt barn, så jag har kämpat för att överleva helt ensam de senaste 3 åren och vårt barn är bara två år gammal, jag gjorde allt för att få honom att stanna och ta hand om vårt barn tillsammans men på grund av naturen av den mörka magin har den andra kvinnan redan gjort på honom, min man att inte lyssna på mig eller vilja sätta ögonen på mig och vårt barn, så jag berättade detta för en vän och hon rådde mig att kontakta en andlig mentor och far som Dr.Oduduwa från en afrikansk nation i Sahara, jag kontaktade honom online och vi gjorde gratis konsultation online, efter det försäkrar han mig att han kan vända den onda besvärjelsen på h jag är borta och då kommer min man att återgå till sina normala sinnen och återvända till mig och vårt barn, så jag gjorde allt han sa åt mig att göra och jag följde noggrant alla hans instruktioner att be en trollformel bön i mitt hus, och sedan han gjorde all annan andlig rening för min räkning i sitt tempel. bara två dagar efter att den onda besvärjelsen togs bort från min man fick jag ett missat samtal och ett röstmeddelande från min man som grät och bad mig om ursäkt och han sa att han kommer tillbaka för att träffa mig och vår son nästa dag, så jag var lite förvånad och jag sa ok jag kommer att vara hemma. igår kväll kom min man tillbaka hem till mig och han knäade ner och bad mig om ursäkt. Jag förlåter honom och fram till idag lever vi tillsammans som en lycklig familj och han älskar mig mer än någonsin tidigare just nu. Så det finns lösning på alla problem i livet, bara det vi inte vet kan vi få tillgång till. Idag delar jag detta mitt verkliga vittnesbörd med er om någon är här och letar efter en sådan lösning för att få tillbaka exet och kanske återställa ett trasigt äktenskap eller ett trasigt förhållande kan fixas inom två dagar. Jag rekommenderar starkt att du konsulterar Dr.Oduduwa online gratis konsultation via; https://wa.link/q5f107
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  47. DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loreta Emilio, av respekt för dig och dina trollformler måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag skulle förlåta honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag har verkligen ont om ord och glad, du är en Gud sänd till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel bör kontakta DR ISIKOLO via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  48. God dag alla mitt namn är Monique Lava. Det var riktigt tungt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan dam. Jag var känslomässigt förstörd och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom. Jag var i nöd i månader och fortsatte att söka hjälp från överallt tills jag fick veta om DR ISIKOLO. Jag kontaktade honom och förklarade mina problem för honom. Han var villig att hjälpa mig och uppmanade mig att följa procedurerna så att han kan återställa kärleken mellan mig och min man och även se till att vi båda var tillbaka till varandra igen. Jag uppfyllde alla krav och han gjorde sitt jobb. Efter 48 timmar fick jag ett sms från min pojkvän som bad om en dejt så att vi kan slänga ut saker. Nu är vi tillsammans igen och allt tack vare DR ISIKOLO. Han kan hjälpa dig också om du är villig att tro och förbli hoppfull. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  49. Jag heter Dorothy Karl. Äktenskapsproblem fick mig i en stor röra som tyvärr ledde till att jag skilde mig från min man. Jag gick igenom en hel del i nästan ett år. Jag försökte gå vidare och jag kunde inte eftersom jag var hjärtat krossad och krossad och hade två barn att ta hand om helt ensam. I allt detta slutade jag aldrig älska min före detta man och jag fortsatte att försöka fixa vårt förbund igen tills jag fick reda på DR ISIKOLO som var allmänt känd på internet för att hjälpa människor. Jag var tvungen att kontakta honom och fick veta att han kan hjälpa mig också, vilket han gjorde när jag följde honom. Han återställde bandet mellan mig och min man och skilsmässan ogiltigförklarades och vi är ännu lyckligare tillsammans än jag någonsin föreställt mig. Han är pålitlig och pålitlig och på bara 2 dagar kommer resultatet av hans arbete att manifesteras utan tvivel. Sms:a honom bara via WhatsApp +234-813-326-1196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  50. Jag är en av för många människor här för att vittna för världen att Dr Isikolo verkligen är en godhjärtad man som gör sitt bästa för att hjälpa människor även när allt hopp är förlorat i jakten på att få en lösning på deras problem. Mina egna problem skiljer sig verkligen inte från andra eftersom jag har min fästman tillbaka till mig efter 48 timmar när Dr Isikolo arbetade för mig. Jag kunde inte hantera hjärtesorg när jag visste att jag förlorat min fästman till en annan kvinna. Jag var vilse i mörkret och jag är tacksam mot Gud att ärliga människor som Dr Isikolo verkligen existerar bara för att torka bort tårarna från de hjärtbrutnas ansikten. Jag är 100% garanterad och säker på att han inte kommer att svika dig när du söker hans hjälp för att få lösningar på dina problem, antingen äktenskap eller relation eller andra livsrelaterade frågor. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +234-813 326 1196.

    SvaraRadera
  51. DR ISIKOLO no se puede comparar en lo que respecta a tener soluciones para su relación o problemas maritales. Mi nombre es Clara Guzmán. He estado luchando contra la depresión durante mucho tiempo y es como resultado de la angustia cuando mi novio me dejó por otra mujer. Nunca supe que tomó la decisión de irse de mí hasta que pasaron meses y no pude comunicarme con él. Tuve que contactar al DR ISIKOLO cuando escuché sobre él. Me dijo todo lo que se necesitaba hacer para restaurar el amor y las conexiones entre mi hombre y yo, lo cual hizo. El resultado comenzó a manifestarse después de 48 horas como prometió. Esto puede sonar raro pero es 100% cierto que no le falla a nadie. No te preocupes más y contáctalo ahora. correo electrónico: isikolosolutionhome@gmail.com o envíele un mensaje de texto a través de WhatsApp +2348133261196.

    SvaraRadera
  52. Jag heter Tamara Niklas och jag är här för att tacka DR ISIKOLO för hans hjälp att rädda mitt förhållande. Min pojkvän lämnade mig för att jag var snabb på humöret och slogs mot honom flera gånger på grund av osäkerhet när jag såg honom komma nära någon annan dam. Jag kunde inte hitta något bättre sätt att få honom att komma tillbaka till mig och DR ISIKOLO kom till min räddning. När jag kontaktade honom berättade han allt jag behövde veta om hur kärleken och kopplingen mellan mig och min man kommer att återställas. Jag följde det och han gjorde jobbet utan att tveka och strax efter 48 timmar ringde min pojkvän mig. Jag är glad och full av liv tack vare DR ISIKOLOs vänlighet. Jag uppmanar alla som går igenom problem att kontakta honom nu och han kommer säkert att hjälpa dig. e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller om du föredrar WhatsApp sms: +234-813 326 1196

    SvaraRadera
  53. Jag är giltig glad över att vara här idag för att berätta för världen hur jag fick hjälp av den store Dr Okpa som kom till min räddning för att rädda mitt äktenskap efter att min man bestämde sig för att överge mig och våra barn. Jag visste aldrig att jag kunde få min man tillbaka till mitt liv förrän Dr okpa kom för att hjälpa mig och förde tillbaka min man till mig med sin kraftfulla besvärjelse inom 24 timmar. Jag visste aldrig att det fanns sådana krafter förrän jag fick hjälp med det. Idag är jag en lycklig fru med min man som lever lyckligt med hjälp av Dr Okpa. Så mitt folk, jag skulle råda dig att kontakta Dr Okpa för uppskattning om du också behöver hjälp, sedan är hans kontakt: ring och whatsapp honom på +27653527813 eller mejla: okpatempleofsolution@gmail.com

    Jag heter Mila am från Nederländera.

    SvaraRadera
  54. DR ISIKOLO ÄR EN LIVSRÄDDARE OCH DET KAN JAG FÖRSÄKRA DIG OM.
    Jag heter Denisa Popescu och jag är här för att gå med de många människorna här ute för att tacka Dr Isikolo för hans hjälp och vänliga gester mot mig. Jag hade en hemsk upplevelse att gå igenom hjärtesorg med min man. Han lämnade mig och jag var förkrossad och kunde inte hitta någon sökt hjälp för att få tillbaka honom. Vid något tillfälle var jag deprimerad tills jag stötte på sidor där folk vittnade om hur Dr Isikolo hjälpte dem. Jag kontaktade honom och han tvekade aldrig att hjälpa mig också. Inte nog med att jag fick tillbaka min man efter 48 timmar, kärleken och lyckan har också återställts bättre än någonsin. Dr Isikolo är en fantastisk personlighet och jag kan inte tacka honom nog för hans osjälviska tjänster gentemot mänskligheten. kontakta honom nu via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +234-8133261196.

    SvaraRadera
  55. Jag är Maria Dronca. Min man lämnade mig och min son och återvände aldrig förrän DR ISIKOLO ingrep. Min berättelse skiljer sig inte från andra som har tagit sig tid att dela information om honom till världen. Jag hade äktenskapsproblem med min man som fick honom att lämna mig och reste till en annan stad. Vid något tillfälle var jag deprimerad och fick hjälp från ingenstans tills jag kom i kontakt med Dr Isikolo som hjälpte mig. Han återställde kärleken och kontakten mellan mig och min partner och jag fick tillbaka honom efter 2 dagar som han lovade. Precis som alla andra som pratar om honom är jag här för att berätta gott om honom och tacka honom för att han återigen skänkte glädje i mitt liv. Han kommer inte att misslyckas om du ger honom ett försök att hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp: +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  56. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och elände som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit och vill ha tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad att kunna berätta för er alla att jag fick det önskade resultatet efter 2 dagar och kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj . Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  57. God dag jag heter Jorge Luiz. Min fru lämnade mig och bad om skilsmässa på grund av den osäkerhet jag hade med henne och det ständiga missförståndet. Jag gjorde mitt bästa för att lösa saker men allt var bortom mig och jag kunde inte hålla henne tillbaka från att lämna huset. Jag sökte hjälp från hennes familj för att hjälpa mig att få tillbaka henne hem men de kunde inte hjälpa också. Jag ångrade mina handlingar och det ledde mig till depression som jag led i 6 månader. Någon kopplade mig till Dr Joe som jag kontaktade och förklarade mina problem för och han försäkrade mig om lösningen. Han drog fördel av att hjälpa min situation och följde omedelbart. Han kastade en kärleksåterförening för mig och min fru och allt var löst och problemen vi hade dött en naturlig död när hon återvände hem på tredje dagen. Nu är vi tillsammans igen och lyckligare än någonsin tidigare. maila honom nu (
    drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp: +1 330 694 6798

    SvaraRadera
  58. Precis som så många andra människor ger jag Sophia alexandre varmt min tacksamhet till Dr Isikolo för hans hjälp och lösning på mina problem. Jag var förblindad av svartsjuka och osäkerhet och det skapade kaos i min relation med min fästman och han kunde inte motstå mina problem och han lämnade mig. Efter att han insåg att jag hade gått för långt med allt jag gjorde fel mot honom bara för att han skulle flytta till en annan stad och jag förlorade alla sätt att försöka nå honom och be om ursäkt. Vid det här laget visste jag att jag behövde hjälp för att få tillbaka honom så jag var tvungen att kontakta Dr Isikolo. Han visade mycket oro och jag berättade allt för honom och gick med på att jag var fel och han försäkrade mig om att få tillbaka honom och återställa kärleken och lyckan vi delade, vilket han gjorde. Precis som utlovat ringde Jessie mig efter 48 timmar och jag bad om ursäkt för allt och han bjöd in mig så att vi kan hitta på saker och vara tillsammans igen. Tack Dr Isikolo för allt och din uppriktighet i att hjälpa människor. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  59. Ord räcker inte för att tacka Dr Joe för att han hjälpte mig med mina relationsproblem. Jag reste utomlands för ett officiellt uppdrag och innan jag kom tillbaka fick jag information om att min fästman skulle ut med min vän. Jag blev chockad och kunde inte tro att jag blev förrådd av en vän. Först trodde jag att det var min fästman som var problemet. Jag fick veta att han blev charmad och hypnotiserad av min vän när jag kontaktade Dr Joe för att få tillbaka honom. Jag blev förvånad över att veta hur långt en vän kan gå för att förråda dig och göra dig lös vad betyder livet för dig. Dr Joe hjälpte mig att rädda situationen och rensade min fästman från charmen och fick honom tillbaka till mig. Jag kan inte säga mindre än att tacka honom varje dag. Kontakta honom bara för han är pålitlig. Du bör mejla honom nu via e-post till honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  60. DET HÄR ÄR INTE ETT SKÄMT. LITTA STORA DR ISIKOLO. Jag heter Senna Rayan. Fantastisk DR ISIKOLO är verkligen kraftfull och vet hur man gör sitt jobb perfekt. Om inte för honom kunde jag inte föreställa mig vad som skulle ha hänt. Mitt ex bråkade alltid med mig och misshandlade mig alltid. Han började bete sig konstigt och roligt och lämnade mig utan anledning för en annan tjej. Jag trodde att allt hopp var ute. Jag sökte efter hjälp på internet och jag stötte på Great isikolosolutionhome@gmail.com. Jag såg så många vittnesmål om honom. Jag blev glad och jag kontaktade honom på hans e-post och berättade för honom vad som pågick. Han skrattade och försäkrade att jag skulle lugna mig att han kommer att hjälpa mig och att mitt ex kommer tillbaka och tigger mig. Han gjorde sitt arbete och förtrollade mig och efter två dagar kom mitt ex och bad om ursäkt precis som han sa till mig. Idag bor vi båda tillsammans och vi är ännu mer kära än hur vi brukade vara innan han gick. Kontakta den stora DR ISIKOLO för din egen hjälp. Du kan kontakta honom på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  61. Hej alla. jag heter Anna Lucas. Jag vill att alla ska veta hur tacksam jag är efter återupprättandet av mitt äktenskap med hjälp av en trollformler som heter DR IKHALEA. Han är fantastisk och unik, jag fick hans kontakt här online från vittnesmål jag läst om. Jag berättade för honom om mina problem och han kastade en kärleksförtrollning som förde min man tillbaka till mig efter att vi hade för många äktenskapliga problem som ledde till att han lämnade huset i månader. DR IKHALEA återställde vår kärlek och lycka och min man är hemma hos mig igen. Det här är det bästa som någonsin hänt mig och nu lever vi väldigt lyckliga. DR IHKALEA är där för att svara på dina relationsproblem. Nå honom på e-post Kontaktinformation nedan: ikhaleasolutiontemple@gmail.com
    eller WhatsApp-nummer +234-8050539035.

    SvaraRadera
  62. Jag har precis fått tillbaka min före detta man med hjälp av DR JOEs experter på kärlekstrollformler. Min man lämnade mig för en annan kvinna. Detta var bara 3 år av vårt äktenskap. Det mest smärtsamma är att jag var gravid med vårt andra barn. Jag ville ha tillbaka honom och jag gjorde allt inom min räckhåll för att få tillbaka honom men allt var förgäves. Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom. Jag hade inget annat val än att prova. Jag skickade ett meddelande till trollformaren som heter DR JOE och han försäkrade mig att det inte var några problem och att allt kommer att vara okej innan 48 timmar. Han förtrollade och överraskande 48 timmar senare ringde min man mig. Jag var så överraskad. Jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt. Han ville att jag skulle återvända till honom och då visste jag att kärleken och lyckan vi delade var helt återställd. om du är här och din älskare avvisar dig, eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta Dr JOE för hjälp nu..Här hans kontakt, WhatsApp honom: e-post: drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330 694 6798

    SvaraRadera
  63. Mitt namn, maya elijah Efter 12 års äktenskap grälade min man och jag på ett eller annat sätt tills han slutligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara mot barnen, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Jag tänker på honom varje dag och natt och jag önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och behövde hjälp, så jag sökte hjälp på nätet och hittade en webbplats som antyder att Dr Alaba kunde hjälpa sitt tidigare ex att återvända. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra. Jag gjorde det och sedan gjorde han mig till en kärleksförtrollning. 48 timmar senare ringde min man mig verkligen och berättade att han verkligen saknar barnen också, så fantastiskt!! Så, så han kom tillbaka den dagen, med mycket kärlek och glädje, och bad om ursäkt för sitt misstag och smärtan han tillfogade mig och barnen. Vårt äktenskap var starkare än tidigare, allt tack vare Dr. alaba. Han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min historia på nätet att Dr alaba var en sann och kraftfull trollkarl. Jag kommer alltid att be att hon lever länge för att hjälpa sina barn i nöden, om du är här och behöver ett ex tillbaka eller din man har gått vidare till en annan kvinna, sluta gråta, kontakta detta kraftfulla stavningshjul direkt. Här är hans kontaktadress på: {dralaba3000@gmail.com} eller WhatsApp / viber honom via hans kontakt nedan +1(425) 477-2744 Tack Dr. alaba.

    SvaraRadera
  64. Jag hade en vacker och fantastisk kontakt med min man och vi var så kära och blev avundsjuka på alla omkring oss. Jag visste aldrig att hans familj aldrig stödde vårt äktenskap eftersom hans mamma hade en specifik kvinna som de ville att han skulle gifta sig med men han insisterade på att han skulle gå för mig och ingen annan. De hade sitt sätt att förvirra min man och se till att han skiljer sig från mig och när de lyckades blev jag förkrossad och min man lämnade mig och min dotter. Jag var deprimerad och miste nästan mitt liv längs linjen. Min syster var tvungen att hitta ett sätt för mig att se till att jag fick tillbaka honom och vi kontaktade DR JOE. Han kom till min räddning och gjorde allt han kunde för att säkerställa att problemet löstes. Han räddade min man från hypnosen de gav honom för att säkerställa att han övergav mig och kärleken vi delade. Jag är så glad nu att han är tillbaka till mig precis som DR JOE försäkrade mig. Ord räcker inte för att tacka honom för att han finns där för mig. Hans e-post är (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330-694-6798

    SvaraRadera
  65. Hej allihopa. Mitt namn är Agata Alexiua och jag är en av de för många människorna här för att vittna för världen att Dr Isikolo verkligen är en godhjärtad man som gör sitt bästa för att hjälpa människor även när allt hopp är förlorat i jakten på att få en lösning på deras problem. Mina egna problem skiljer sig verkligen inte från andra eftersom jag har min fästman tillbaka till mig efter 48 timmar när Dr Isikolo arbetade för mig. Jag kunde inte hantera hjärtesorg när jag visste att jag förlorat min fästman till en annan kvinna. Jag var vilse i mörkret och jag är tacksam mot Gud att ärliga människor som Dr Isikolo verkligen existerar bara för att torka bort tårarna från de hjärtbrutnas ansikten. Jag är 100% garanterad och säker på att han inte kommer att svika dig när du söker hans hjälp för att få lösningar på dina problem, antingen äktenskap eller relation eller andra livsrelaterade frågor. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +234-813 326 1196.

    SvaraRadera
  66. Tack Dr Joe för allt du gör för att hjälpa människor med kärleks- och äktenskapsproblem.
    Min man lämnade mig och jag var förkrossad och visste inte vad jag skulle göra. Jag var bara verklig med min avsikt och såg till att vi pratade om våra missförstånd och andra känslomässiga problem så att det kunde lösas och vi gjorde saker bättre. Min man blev kall mot mig och försökte slåss mot mig flera gånger tills han gick. Jag kontaktade hans familjemedlemmar för att hjälpa mig att se till att han kommer tillbaka men det gav aldrig något bra resultat. Så jag var tvungen att konsultera Dr Joe som hjälpte mig att försonas med min man och vi kom tillbaka tillsammans inom två dagar. Kärleken och lyckan vi delade blev mer fantastisk och allt jag ser nu är en bättre man och jag är glad och uppfylld. Dr Joe är en ärlig man som faktiskt ser till att problem löses och att båda partnerna är lyckliga tillsammans igen. Kontakta honom nu via e-post: drjoesolutionspells@gmail.com eller hans WhatsApp +1 330 694 6798

    SvaraRadera
  67. Vad kunde jag ha gjort om inte Dr Joe hade återställt mitt äktenskap och skapat fred i mitt hem, jag kommer för alltid att vara honom tacksam. Jag heter Regina Algimantas. Min man lämnade för en annan kvinna, han lämnade mig med våra tre barn, jag var förvirrad och krossad i hjärtat, jag förlorade nästan en av min son i de processer jag diskuterade med en vän till mig och hon berättade om Dr Joe och hur han hjälpte henne i det förflutna, så jag kontaktade honom för att få hjälp, och han lovade mig att efter två dagar när min man skulle ringa mig och be mig om förlåtelse trodde jag verkligen inte, han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde varje sak han bad mig göra, efter två dagar ringde min telefon och till min största förvåning var det min man som han började tigga mig att förlåta honom för varje sak han fick mig att gå igenom, så jag förlät honom och nu lever vi lyckliga igen. säg allt tack till Dr Joe, här är hans kontakter om du går igenom någon äktenskaplig stress, jag kommer att råda dig att kontakta honom för lösning, och jag lovar dig att alla dina problem kommer att lösas. e-post: (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330-694-6798

    SvaraRadera
  68. Hej alla, jag är Lucy Webb. Allt tack till DR IKHALEA för att ha återupprättat mitt äktenskap och ekonomiska liv, efter 2 års separation med min man, sökte jag hjälp men ingen kunde hjälpa mig och jag hittade DR IKHALEA, efter hans kärleksbesvär återställdes mitt äktenskap inom 24 timmar. Min man kom hem efter en lång tid med en annan kvinna ute, innan DR IKHALEAS besvärjelse tvivlade jag och grät hela dagen. DR IKHALEA lovade och försäkrade mig att efter 24 timmar kommer min man att komma hem och tigga mig, jag trodde att han bara skojade efter 24 timmar efter besvärjelsen min man ringde mig i telefon och han bad mig att förlåta honom, jag har aldrig trott i sådana saker förut, men idag kontaktar jag gärna DR IKHALEA, hans krafter är ofarliga och verkliga. Jag sa till honom att jag kommer dela hans goda namn på forumet så att folk också ska söka hans hjälp, det är därför jag gör det nu, om du behöver någon form av hjälp rekommenderar jag att du kontaktar DR IKHALEA, en stortjusare som behåller sin ord. Kontakta honom via e-post: ikhaleasolutiontemple@gmail.com och WhatsApp-nummer +2348050539035. Vänligen tack DR IKHALEA för att du hjälper mig med mina kärleksproblem med min man..

    SvaraRadera
  69. Hej allihopa. Jag heter Anna Lucas. Jag vill att alla ska veta hur tacksam jag är efter återupprättandet av mitt äktenskap med hjälp av en trollformel Caster som heter DR IKHALEA. Han är fantastisk och unik, jag fick hans kontakt här på nätet från vittnesmål jag läst om. Jag berättade för honom om mina problem och han kastade en kärleksförtrollning som förde min man tillbaka till mig efter att vi hade för många äktenskapliga problem som ledde till att han lämnade huset i månader. DR IKHALEA återställde vår kärlek och lycka och min man är hemma hos mig igen. Det här är det bästa som någonsin har hänt mig och nu lever vi väldigt lyckliga. DR IHKALEA är där för att svara på dina relationsproblem. Nå honom genom att kontakta hans e-post: ikhaleasolutiontemple@gmail.com
    eller WhatsApp-nummer +2348050539035.

    SvaraRadera
  70. Jag heter Ruth Welsey, min man och jag har varit gifta i cirka 7 år nu. Vi var lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han brydde sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att lösa detta problem, men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag stötte jag på en webbplats som föreslog att DR IKHALEA kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en trollformel åt mig. Två dagar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för misstagen han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj lever lyckligt tillsammans igen .. Allt tack vare DR IKHALEA. Om du behöver en besvärjelse som kan trolla fram en besvärjelse som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Kontakt E-post: ikhaleasolutiontemple@gmail.com. Telefon / Whatsapp +2348050539035

    SvaraRadera
  71. Det här uppskattningsinlägget kommer från Judy Eiríkr till DR JOE. Strax efter 8 månader av mitt bröllop med min man förändrades allt med honom och jag var så osäker och svartsjuk för att han agerade så misstänksamt med sina sätt och detta fick oss att bråka så många gånger eftersom jag också fick veta att han träffade en annan kvinna . Han lämnade mig och flyttade till en annan stad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom och det fungerade aldrig. Jag försökte söka hjälp från så många ställen men ingen kunde hjälpa mig förrän jag fick reda på DR JOE online och hur han har hjälpt många människor. Jag kom i kontakt med honom och han berättade allt jag behövde veta och hur jag skulle rädda min man och vinna honom tillbaka till mig. Jag följde snabbt och han arbetade för mig och guidade mig också om hur han skulle säkerställa att han aldrig lämnar mig längre. Kärleken blev mer fantastisk när han kom tillbaka och nu är en bättre man som jag önskar och allt jag kan säga är att DR JOE är en underbar man som säkerställer att människor får lösningar på sina problem strax efter 48 timmar, vilket han garanterar. Vänligen maila honom via drjoesolutionspells@gmail.com eller His WhatsApp +1-330 694 6798 om du behöver någon form av hjälp.

    SvaraRadera
  72. Tack så mycket DR ISIKOLO för att du fick min före detta pojkvän att komma tillbaka till mig. Jag heter Nela Jayden och jag skriver detta underbara vittnesbörd om den här mannen. Han förverkligade alla mina önskningar. Min pojkvän och jag dejtade i mer än 3 år och även om vi hade haft så många bråk men vi tänkte aldrig på ett uppbrott. En dag ringde han mig över telefon och berättade hur han är trött på förhållandet och inte kan se någonstans att vi är på väg till. Det har gått månader och min pojkvän kontaktade mig inte längre och jag hörde inte från honom längre och hans mobiltelefon var frånkopplad. Jag visste att jag måste söka hjälp på grund av den så mycket kärlek jag har till honom. Jag kontaktade den här fantastiska trollformaren eftersom jag aldrig har kontaktat någon förut och jag berättar att efter en veckas kontakt ringde min ex pojkvän mig och bad att få träffa mig efter 48 timmar han gjorde jobbet för att jag skulle försonas med min man, han bar en ring på mitt finger. Jag är väldigt glad eftersom jag snart kommer att bli en gift tjej med hjälp av denna fantastiska trollformler. Jag lovade att manifestera dina verk för alla och kontakta den här mannen för att hjälpa dig på isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du WhatsApp eller VIBER honom via: +2348133261196.

    SvaraRadera
  73. Jag är imponerad av DR ISIKOLOs goda gärningar. Det här händer mig verkligen. Jag har min ex man tillbaka. Jag heter Camila Benas. Gud använde verkligen den här mannen för att hjälpa min situation. Snälla, hör mina ord om du letar efter en trollformel som kan hjälpa dig, kontakta Dr Isikolo. Han är den bästa trollformaren som kan hjälpa dig idag. För två år sedan hade jag och min man ett enormt bråk som ledde till vår skilsmässa. Det var ett helvete för mig och min pojke att vi var tvungna att flytta till en annan stad. Jag blev ensamstående förälder. Jag kontaktade bara Dr Isikolo för ungefär en vecka sedan när jag berättade för honom om min situation och han sa åt mig att inte oroa mig för det och jag följde hans rutiner och han gjorde sitt arbete. Inom två dagar kom min före detta man tillbaka till mig. Det hände en tisdagsmorgon när jag fick ett samtal hemifrån (mina föräldrar) att han har letat efter mig. Jag accepterade att han skulle komma till min plats och bad mig om ursäkt när jag knäböjde framför vår son. Jag visste direkt att den här mannen har hjälpt mig. Jag är en väldigt glad kvinna med allt som hänt i mitt liv. Om du vill kontakta en trollformler, träffa Dr Isikolo och du kommer att bli förvånad över de fantastiska förändringarna i ditt liv. Hans e-post är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196. kontakta honom så svarar han dig.

    SvaraRadera
  74. Jag är Enora Lucas och jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut; han kunde inte hantera det känslomässiga bagage jag bar runt hela tiden. Han sa att han trodde att han var den negativa inverkan på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Han sa att det var svårt att jag fortsatte att prata om det förflutna hela tiden. Vi har båda förlåtit varandra. Jag har äntligen pengar i fickan som är mina egna. Jag är ett levande bevis på vad Dr Isikolo kan göra. Jag tackar dig så mycket Dr Isikolo för det underbara du gjorde i mitt förhållande. Jag är så glad nu. Med din hjälp kunde vi båda se och tala sanning till varandra. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  75. Detta är ett djupt uttryck för min tacksamhet till Dr Joe för hans osjälviska tjänster till mig och alla andra han har hjälpt. Jag heter Nora Valentijn och jag hade själv en fruktansvärd förening med min man. Vi slogs så många gånger på grund av tvivel och osäkerhet på båda sidor. Vi byggde vårt hem och vårt företag tillsammans. Problemen höll i sig så länge att vi blev totalt främlingar för varandra. Jag blev mer förvirrad och deprimerad över situationen och allt min man kunde göra var att lämna och lovade att aldrig återvända. Jag gjorde allt jag kunde för att återuppliva kärleken och lyckan tills jag hittade Dr Joe som hjälpte mig. Han höll sina löften när jag öppnade upp för honom om vad jag gick igenom. Han gjorde sitt arbete och återställde den kärlek och lycka som jag och min man delade under åren. Han återvände till mig var säker och det hände definitivt efter 48 timmar eftersom vi fortfarande var i samma stad. Nu är mitt hem välsignat med glädje och oändlig lycka och all uppskattning går till Dr Joe för hans nära förestående hjälp till mig. Kontakta honom om du är i behov av hjälp också. Hans e-post är (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330-694-6798

    SvaraRadera
  76. DR JOE löste mina äktenskapsproblem och jag är glad att kunna berätta för världen. Min man var förhäxad och sinneskontrollerad och jag led av detta i flera år och jag visste aldrig vad som hände. Vi slogs så många gånger på grund av missförstånd och krafter bortom vad jag kunde förstå och någon gång var jag tvungen att lämna. När jag gick därifrån insåg jag hur mycket jag fortfarande älskade honom och ville vara med honom. Jag vidtog så många åtgärder för att få mitt äktenskap med honom att fungera igen, men allt visade sig misslyckat tills jag var tvungen att kontakta DR JOE som kom för att rädda mig. Han avslöjade för mig vad jag behövde veta om vad som hände min man och lösningen på problemen. Jag gick med på allt han sa till mig och följde och han gjorde sin egen del genom att arbeta för mig av hela sitt hjärta och försäkrade om resultatet efter 2 dagar. Jag väntade tålmodigt och se, min man letade efter mig överallt och först då visste jag att kärleken och lyckan vi en gång delade var återställd. DR JOE är en fantastisk man och han kommer inte att tveka att hjälpa dig om du kontaktar honom. e-post: drjoesolutionspells@gmail.com eller His WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  77. Jag heter Lydia Kroos. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag gjorde mitt möjliga bästa för att vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka efter hjälp och det var när jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde procedurerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kontakten mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp/Viber: +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  78. DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loreta Emilio, av respekt för dig och dina trollformler måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag skulle förlåta honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka..Jag har verkligen ont om ord och glad, du är en Gud skickas till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel bör kontakta DR ISIKOLO på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  79. Ord räcker inte för att tacka Dr Joe för att han hjälpte mig med mina relationsproblem. Jag reste utomlands för ett officiellt uppdrag och innan jag kom tillbaka fick jag information om att min fästman skulle ut med min vän. Jag blev chockad och kunde inte tro att jag blev förrådd av en vän. Först trodde jag att det var min fästman som var problemet. Jag fick veta att han blev charmad och hypnotiserad av min vän när jag kontaktade Dr Joe för att få tillbaka honom. Jag blev förvånad över att veta hur långt en vän kan gå för att förråda dig och göra dig lös vad betyder livet för dig. Dr Joe hjälpte mig att rädda situationen och rensade min fästman från charmen och fick honom tillbaka till mig. Jag kan inte säga mindre än att tacka honom varje dag. Kontakta honom bara för han är pålitlig. Du bör mejla honom nu via e-post till honom nu ( drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330 694 6798

    SvaraRadera
  80. Waoh äntligen hade jag mac tillbaka i mitt liv efter att jag blivit lurad av så många trollformler, men Dr okpa satte ett leende på mitt läppar och visade mig stavningsförmågan, sir du är en fantastisk man tack och ära vare dig Dr okpa, mina vänner där ute, jag vill att du hjälper mig tacka Dr okpa för den hjälp han ger mig genom att återföra mac till mitt liv. du kan nå Dr okpa på hans e-post: okpatempleofsolution@gmail.com eller mobilnummer: +27653527813.

    Sacke Lance
    land: Sverige

    SvaraRadera
  81. Det är ett privilegium att få dela detta mirakulösa vittnesbörd för världen. Jag är Sarah Mathijs. Min man skilde sig från mig för fyra månader sedan och jag har fyllts av ånger för att jag inte visste vad jag skulle göra för att rätta till problemen med min man. Jag sökte efter hjälp på internet om hur jag kunde få hjälp i mitt äktenskap och jag upptäckte fantastiska vittnare om Dr Joe som har varit progressiv med sina besvärjelser. Jag kom i kontakt med honom och se, Dr Joe sa till mig att han kommer att förbereda en kärleksåterförening för mig som kommer att få tillbaka min man. Jag var skeptisk men jag hade inget annat val än att arbeta med honom. 2 dagar senare ringde min man mig att han kommer tillbaka hem och från den dagen till denna stund har vi levt lugnt. Han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omtanke. Idag är jag glad att kunna låta er alla veta att den här trollformaren har kraften att få älskare tillbaka och det mest överraskande är att vår kärlek är väldigt stark nu, varje dag är lycka och glädje. och det finns inget som att vara med mannen du älskar. Jag kommer starkt rekommendera Dr Joe till alla där ute som behöver hjälp överhuvudtaget. Om du har några problem kontakta Dr Joe, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig!!. E-post: drjoesolutionspells@gmail.com eller His WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  82. Jag heter Monalisa Landeka. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan dam och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserade. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men allt till ingen nytta. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom aldrig igen. Jag sökte efter hjälp online när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade, återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  83. KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)
    Kära vänner online, jag heter Kristina är från sverige. Jag måste ge detta mirakulösa vittnesbörd, som fortfarande är otroligt för mig än nu. Jag hade problem med min man för två år sedan, vilket ledde till att vi gjorde slut. När han gjorde slut med mig var jag inte mig själv igen, jag kände mig så tom inom mig, min kärlek och ekonomiska situation blev värst, tills en nära vän till mig (Maria) berättade för mig om en trollformler som hjälpte henne i samma problem han heter också DR. JAJA, så jag mailade honom på jajaspellcasterstemple1@gmail.com trollformaren och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra, för att göra den långa historien kort. Innan jag visste vad som hände ringde min man mig och berättade att han skulle komma tillbaka till mig om bara två dagar och jag var så glad över att ha honom tillbaka. Vi har två barn tillsammans och vi är nöjda med oss ​​själva. Tack till Dr. JAJA för att du räddade mitt förhållande och för att du också räddade andras egna. fortsätt ditt goda arbete Dr JAJA, om du är intresserad av att kontakta honom och vittna om denna välsignelse som jag eller om du går igenom ett hårt liv och du behöver hjälp med ett sådant problem kan du kontakta hans e-post: jajaspellcasterstemple1@gmail eller
    Whatt-sapp/ring honom +79267733498 Tack.

    SvaraRadera
  84. DET KÄNNS FANTASTISKT ATT PRATA BRA OM DR ISIKOLO. Jag är Elena Pieter. Jag hade en vacker förening med min man och vi delade glädje, värme och sann kärlek. Vi bodde tillsammans i 12 år och fick två barn. för några månader sedan började vi ha oändliga problem och ständiga argument. Hemmet var fyllt av olycka och mina barn grät alltid när vi såg oss slåss hela tiden. Han gick till slut och avbröt alla medel för oss att kommunicera med honom. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom på grund av hur mycket jag älskade honom men till ingen nytta. DR ISIKOLO kom till min räddning när jag kontaktade honom och han avslöjade för mig att en kvinna låg bakom problemen vi hade eftersom han sinnekontrollerade min man med mörka magiska trollformler bara för att ta honom från mig och mina barn. och lovade att hjälpa mig, vilket han gjorde när jag följde rutinerna för hans arbete. Min man blev renad och renad från charmen och återfick sig själv och återvände hem till oss och vi hittade på saker. Vi lever lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO kan också hjälpa dig. bara kontakta honom via WhatsApp +234-8133261196 eller e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  85. Detta är ett djupt uttryck för min tacksamhet till Dr Joe för hans osjälviska tjänster till mig och alla andra han har hjälpt. Jag heter Roxana Anda och jag hade själv en hemsk förening med min man. Vi slogs så många gånger på grund av tvivel och osäkerhet på båda sidor. Problemen höll i sig så länge att vi blev totalt främlingar för varandra. Jag blev mer förvirrad och deprimerad över situationen och allt min man kunde göra var att lämna och lovade att aldrig återvända. Jag gjorde allt jag kunde för att återuppliva kärleken och lyckan tills jag hittade Dr Joe som hjälpte mig. Han höll sina löften när jag öppnade upp för honom om vad jag gick igenom. Han gjorde sitt arbete och återställde den kärlek och lycka som jag och min man delade under åren. Han återvände till mig var säker och det hände definitivt efter 48 timmar eftersom vi fortfarande var i samma stad. Nu är mitt hem välsignat med glädje och oändlig lycka och all uppskattning går till Dr Joe för hans nära förestående hjälp till mig. Kontakta honom om du är i behov av hjälp också. Hans e-post är (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330-694-6798

    SvaraRadera
  86. Tack Dr Joe för allt du gör för att hjälpa människor med kärlek och äktenskapsproblem.
    Min man lämnade mig och jag var förkrossad och visste inte vad jag skulle göra. Jag var bara på riktigt med min avsikt och såg till att vi pratade om våra missförstånd och andra känslomässiga problem så att det kunde lösas och vi gjorde saker bättre. Min man blev kall mot mig och försökte slåss mot mig flera gånger tills han gick. Jag kontaktade hans familjemedlemmar för att hjälpa mig att se till att han kommer tillbaka men det gav aldrig något bra resultat. Så jag var tvungen att konsultera Dr Joe som hjälpte mig att försonas med min man och vi kom tillbaka tillsammans inom två dagar. Kärleken och lyckan vi delade blev mer fantastisk och allt jag ser nu är en bättre man och jag är glad och uppfylld. Dr Joe är en ärlig man som faktiskt ser till att problem löses och att båda partnerna är lyckliga tillsammans igen. Kontakta honom nu via e-post: drjoesolutionspells@gmail.com eller hans WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  87. Jag har min ex-partner tillbaka med hjälp av Dr Isikolo
    Detta vittnesbörd är en sann historia och jag heter Monika Simun. Jag kom i kontakt med DR ISIKOLO genom ett vittnesbörd skrivet om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra med deras liv. Att komma tillbaka med ett ex är en av de mest inre känslor som många människor skulle älska att uppleva, särskilt eftersom dessa minnen med vårt ex alltid grumlar vårt sinne när någon annan gör några av de saker som vårt ex brukade göra. Jag var ensamstående förälder i nästan 6 år och även om min före detta man var långt borta från mina barn önskar jag fortfarande att han en dag kommer tillbaka till mig. Denna besvärjelseläkare jag stötte på, känd som DR ISIKOLO, hjälpte mig med mina önskemål och jag är glad att kunna säga att jag är tillbaka med min ex make. resultatet visade sig 48 timmar när han försäkrade mig och kärleken och anslutningen vi delade återställdes fantastiskt. Om du vill komma tillbaka med ditt ex, kontakta den här fantastiska trollformaren på hans WhatsApp/Viber: +2348133261196 eller e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  88. Jag hade problem med min man och han flyttade till en annan stad och han avbröt kommunikationen med mig. Jag finner alla möjliga sätt att nå ut till honom så att vi kan lösa våra meningsskiljaktigheter men till ingen nytta. Hans mamma och syskon visste inte ens var han var. Jag var deprimerad och krånglade känslomässigt och jag var tvungen att söka hjälp för att få honom tillbaka till mig innan en annan kvinna tar över min plats i hans liv. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som jag förklarade allt för och var villig att hjälpa mig och det gjorde han. Han gjorde ett kärleksförsoningsband för mig och min man och okänt för mig att resultatet kommer att visa sig efter 48 timmar som han lovade. Min man kom tillbaka och hämtade mig och jag blev förvånad över att jag nu kan säga att kärleken och lyckan har återställts och vi är lyckligare tillsammans och allt jag ser nu är för alltid med honom och jag är så tacksam till DR ISIKOLO för hans vänlighet mot mig och andra människor där ute. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på: +234-813-326-1196

    SvaraRadera
  89. Denna varma uppskattning kommer från Hannah Lava. Jag läste några av Dr. Joes vittnesmål om hur han hjälpte många människor att få tillbaka sina älskare på tre dagar med en kärleksförtrollning. Jag hade problem med min pojkvän så jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän så mycket. han lämnade hemmet och sa att han inte är intresserad av förhållandet längre utan anledning, jag var i chock. Jag kontaktade Dr. Joe och han berättade för mig att min pojkvän skulle komma tillbaka till mig inom de kommande 3 dagarna, Dr. Joe gjorde en kärleksförtrollning och detta fick min pojkvän att öppna ögonen för att se hur mycket vi älskar varandra och han kom tillbaka hem . När jag skriver detta vittnesbörd är jag den lyckligaste flickan på jorden. min pojkvän och jag lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än den var innan vi bröt upp. Allt tack till Dr. Joe för det överdrivna arbete han gjorde för mig, och hjälpte mig att komma tillbaka med min pojkvän. om du står inför några relationsproblem och vill ha en snabb lösning, kontakta Dr. Joe på Du bör mejla honom nu via e-post till honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  90. Jag heter Emanuela Dino. Efter att ha varit i ett förhållande med pojkvän i sju år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves. Jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom och jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag kontaktade en trollformler som heter DR ISIKOLO som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformaren och han berättade för mig där var inga problem att allt kommer att ordna sig innan två dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig och vi löste skillnaderna och vi är lyckliga tillsammans nu. Vem som helst kan behöva hjälp av trollformaren, hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp/Viber honom på: +234-8133261196.

    SvaraRadera
  91. Tidigare i år hade jag ett fruktansvärt bråk med min man och han hade inget annat val än att lämna huset och jag trodde att han bara var ilska som fick honom att lämna. Efter några dagar kunde jag inte kontakta honom eller få veta var han var. Jag väntade och väntade men han kom aldrig tillbaka eller ringde mig. Jag var fylld av smärtor och ånger över det som hände. Jag försökte allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat förrän jag kontaktade DR ISIKOLO som kom till min räddning. Han gjorde sitt arbete perfekt för att återförena oss och min man ringde och återvände hem exakt efter 48 timmar precis som han lovade. DR ISIKOLO är så verklig och han misslyckas aldrig. kontakta honom om du behöver hjälp. mejla: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    SvaraRadera
  92. Jag förlorade min fästman och jag var känslomässigt traumatiserad och funderade på självmord så många gånger. Hans frånvaro krossade min värld och jag hade inget annat att leva för eftersom vi håller ihop i goda och svåra tider i så många år. Jag gjorde allt jag kunde för att gottgöra men han gick och föll för en annan kvinna. Jag sökte hjälp på olika sätt och inget fungerade förrän jag kontaktade Dr Joe. Jag var först skeptisk om han skulle kunna hjälpa mig med mina problem. Till min största förvåning försäkrade han mig om att han återvände till mig och det hände säkert när han gjorde jobbet åt mig. Han återvände till mig efter 2 dagar och jag blev förvånad. Dr Joe är en ärlig kärleksläkare och jag är fylld av tacksamhet för att jag har återställt min lycka. Han är bra på att hjälpa människor och misslyckas aldrig. Hans e-post är: drjoesolutionspells@gmail.com eller His WhatsApp +1 330-694-6798

    SvaraRadera
  93. Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom online. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och den rätta processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  94. Tack DR ISIKOLO den största av allt för det du har gjort för mig. Jag är så glad att min älskare är tillbaka till mig och vi lever nu lyckligt tillsammans. DR ISIKOLO kärleksåterföreningsförtrollning är mycket kraftfull och effektiv och den har ingen bieffekt. Eftersom han lovade att hjälpa mig bestämde jag mig för att ge DR ISIKOLO ett försök när min älskare lämnade mig för en annan kvinna. Han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning för att återställa den kärlek och lycka för mig och min älskare som förde honom tillbaka till mig i 48 vår som han lovade och försäkrade mig. Det som gör mig mest upphetsad är att min älskare inte ens visste att han befann sig under en förtrollning som fick honom att förstöra det vi delat under åren. om du har problem med ett förhållande råder jag dig att kontakta DR ISIKOLO så får du ditt problem löst. Kontakta DR ISIKOLO idag och få ditt problem löst och om du behöver hans hjälp nedan är hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com eller direkt WhatsApp/Telegram eller Viber: +2348133261196.

    SvaraRadera
  95. Jag är Anna Hoblakova. DR ISIKOLO med sina stora krafter återställde mitt hem och den lycka jag delade med min man och det är verkligen något jag är evigt tacksam för. Det hände att jag var hjälplös och nedslagen i nästan ett år när min man lämnade mig på grund av äktenskapsproblem som vi stötte på. Jag gjorde allt jag kunde för att rädda mitt äktenskap och ingenting fungerade förrän DR ISIKOLO kom till min räddning. Han hjälpte mig och kärleken och lyckan jag delade med min man återställdes och mer fantastiskt. Jag vet att det låter konstigt om han verkligen kan hjälpa någon, men han är 100% garanterad att inte göra dig besviken när han försäkrar dig om att ha önskat resultat efter 48 timmar. Han kan hjälpa dig också om du är villig att ge honom chansen att göra det. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  96. Tack Dr Joe för allt du gör för att hjälpa människor med kärleks- och äktenskapsproblem.
    Min man lämnade mig och jag var förkrossad och visste inte vad jag skulle göra. Jag var bara på riktigt med min avsikt och såg till att vi pratade om våra missförstånd och andra känslomässiga problem så att det kunde lösas och vi gjorde saker bättre. Min man blev kall mot mig och försökte slåss mot mig flera gånger tills han gick. Jag kontaktade hans familjemedlemmar för att hjälpa mig att se till att han kommer tillbaka men det gav aldrig något bra resultat. Så jag var tvungen att konsultera Dr Joe som hjälpte mig att försonas med min man och vi kom tillbaka inom två dagar. Kärleken och lyckan vi delade blev mer fantastisk och allt jag ser nu är en bättre man och jag är glad och uppfylld. Dr Joe är en ärlig man som faktiskt ser till att problem löses och att båda partnerna är lyckliga tillsammans igen. Kontakta honom nu via e-post: drjoesolutionspells@gmail.com eller hans WhatsApp +1-330-694-6798

    SvaraRadera
  97. DR ISIKOLO ÄR EN LIVSRÄDDARE OCH DET KAN JAG FÖRSÄKRA DIG OM.
    Jag heter Denisa Popescu och jag är här för att gå med de många människorna här ute för att tacka Dr Isikolo för hans hjälp och vänliga gester mot mig. Jag hade en hemsk upplevelse att gå igenom hjärtesorg med min man. Han lämnade mig och jag var förkrossad och kunde inte hitta någon sökt hjälp för att få tillbaka honom. Vid något tillfälle var jag deprimerad tills jag stötte på sidor där folk vittnade om hur Dr Isikolo hjälpte dem. Jag kontaktade honom och han tvekade aldrig att hjälpa mig också. Inte nog med att jag fick tillbaka min man efter 48 timmar, kärleken och lyckan har också återställts bättre än någonsin. Dr Isikolo är en fantastisk personlighet och jag kan inte tacka honom tillräckligt för hans osjälviska tjänster gentemot mänskligheten. kontakta honom nu via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +234-8133261196.

    SvaraRadera
  98. Ord räcker inte för att tacka Dr Joe för att han hjälpte mig med mina relationsproblem. Jag reste utomlands för ett officiellt uppdrag och innan jag kom tillbaka fick jag information om att min fästman skulle ut med min vän. Jag blev chockad och kunde inte tro att jag blev förrådd av en vän. Först trodde jag att det var min fästman som var problemet. Jag fick veta att han blev charmad och hypnotiserad av min vän när jag kontaktade Dr Joe för att få tillbaka honom. Jag blev förvånad över att veta hur långt en vän kan gå för att förråda dig och göra dig lös vad betyder livet för dig. Dr Joe hjälpte mig att rädda situationen och rensade min fästman från charmen och fick honom tillbaka till mig. Jag kan inte säga mindre än att tacka honom varje dag. Kontakta honom bara för han är pålitlig. Du bör mejla honom nu via e-post till honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  99. Jag heter Estela Alexander och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  100. Jag heter Tamara Bergren och jag är här för att tacka DR ISIKOLO för hans hjälp att rädda mitt förhållande. Min pojkvän lämnade mig för att jag var snabb på humöret och slogs mot honom flera gånger på grund av osäkerhet när jag såg honom komma nära någon annan dam. Jag kunde inte hitta något bättre sätt att få honom att komma tillbaka till mig och DR ISIKOLO kom till min räddning. När jag kontaktade honom berättade han allt jag behövde veta om hur kärleken och kontakten mellan mig och min man kommer att återställas. Jag följde det och han gjorde jobbet utan att tveka och strax efter 48 timmar ringde min pojkvän mig. Jag är glad och full av liv tack vare DR ISIKOLOs vänlighet. Jag uppmanar alla som går igenom problem att kontakta honom nu och han kommer säkert att hjälpa dig. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller om du föredrar WhatsApp, sms:a honom: +234-8133261196

    SvaraRadera
  101. för några dagar sedan fick jag en gratis konsultation online med Dr.Oduduwa, jag kommunicerade med honom oro och han hämtade tillbaka min ex kärlekspartner efter att vi har skilt oss i nästan 6 år nu, jag är väldigt tacksam och glad över att dela med mina vänner den nya sätt jag upptäcker att få tillbaka ex kärlekspartner även efter så många år av separation, de kommer fortfarande att tänka på din kärlek och de kommer tillbaka för att be dig om ursäkt utan att du ber dem eller kallar dem att återvända, det här är en bra kärleksform charm besvärjelse böner som fungerar riktigt bra och snabbt.
    Få gratis konsultation nu via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  102. Jag var så deprimerad när min älskare lämnade mig för en annan kille efter att vi har dejtat i 5 år. Jag försökte tigga henne att komma tillbaka till mig, hon vägrade och sa att hon inte längre har känslor för mig. Jag blev en ledsen man efter allt vi varit med om tillsammans. Efter all kärlek vi har delat tidigare kunde jag inte föreställa mig mitt liv utan henne eftersom min kärlek till henne var ovärderlig att handla av någon anledning. Jag gick igenom internet, jag såg en kommentar om att DR ISIKOLO har makten att få tillbaka ex älskare och jag bestämde mig för att försöka se själv genom att kontakta honom och direkt gjorde jag det, svarade och jag förklarar vad jag går igenom och han berättade att den andra killen använde voodoo-trollformel på henne, det var därför hon lämnade mig för honom trots att jag brydde mig om henne och lovade att hjälpa mig att få tillbaka min älskare. Jag blev ombedd att följa procedurerna och det gjorde jag. Han gjorde sin klapp och kärleken och tillgivenheten återställdes och jag fick tillbaka min kvinna efter några dagar. tack, DR ISIKOLO är nu nöjd med min flickvän, och allt går nu smidigt. kontakta peter för all kärlek och äktenskaplig hjälp via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  103. Jag vill tacka denna fantastiska man vid namn Dr. Ige Ajayi oändligt, jag är glad idag eftersom min man är full av kärlek igen nu, min man lämnade mig för en annan kvinna bara för att vi hade ett litet missförstånd. han lämnade mig och lovade att aldrig komma tillbaka. Jag grät hela dagen och letade efter en lösning som skulle hjälpa mig att få tillbaka honom. Sedan såg jag KIMBERLY LUKCAS vittnesbörd delas online. Jag skickade ett mail till honom och berättade om mina problem som jag har med min man och han lovar att ta hem honom om 2 dagar. han är verkligen fantastisk han hjälper mig att få tillbaka min man om 2 dagar han lovar och min man kommer tillbaka till mig och lovar att älska mig för alltid och tigga mig för smärtan han orsakade mig. Jag kommer för alltid att vara tacksam mot Dr. Ige Ajayi och jag kommer inte att sluta sätta ditt namn på internet så att folk kan se hur rättfärdig du är. Och jag vill berätta för alla på den här sidan att jag alltid kommer att vara tacksam mot den här mannen DR. Ige Ajayi. för allt han har gjort för mig. Min man kommer tillbaka med kärlek, omtanke och lovar att älska mig för alltid. löftet att alla jag känner aldrig kommer att ha problem med relationen, maila honom; (drigeajayi@gmail.com) eller så kan du också whatsappa honom på +2348130035939.

    SvaraRadera
  104. Jag förlorade vårt äktenskap och vårt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. Kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  105. Hej alla, mitt namn är Abbie Moore, är från USA. Jag vill dela med mig av mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man, som jag svor att någonsin vara med tills han lämnade mig för en annan kvinna utan anledning och jag försökte få saker att fungera för oss båda men saker och ting blev värre och jag älskar honom så mycket. Det finns inget jag kunde göra för att få tillbaka min man, tills jag såg ett vittnesbörd som delas av en kvinna som heter Lauren från Australien på internet som pratar om en kraftfull trollformler som tog tillbaka sin man inom 72 timmar och jag bestämmer mig för att ge det ett försök och till min största förvåning gjorde han det också för mig precis som han gjorde för Lauren och jag har många som klagar på falsk trollformel men den här jag träffade var en riktig trollformel som hjälpte mig att lösa mitt problem ,Jag hade ingen lösning på och det mest överraskande är att vår kärlek är väldigt stark. Det finns inget som att vara med mannen du älskar. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka till mig med hjälp av DR IBINOBA om du har liknande problem, jag kommer att råda dig att kontakta honom, han är där för att hjälpa dig och få ett leende på läpparna som han gjorde mot mitt och andra. Du kan kontakta honom på WhatsApp +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  106. Jag heter Estela Dovydas och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom WhatsApp/Viber på +2348133261196.

    SvaraRadera
  107. Jag visste aldrig att folk fortfarande har krafter och får saker att hända på det här sättet. Jag är Joyce Jacksons från USA. Min man lämnade mig och mitt barn för en annan tjej för tre år sedan, ända sedan dess har mitt liv varit fyllt av smärtor, sorg och trauma eftersom han var min första kärlek och vi har varit tillsammans i flera år och kunde inte föreställa mig mitt liv utan honom . Jag såg några vittnesmål om en fantastisk trollformler DR IBINOBA och hur han hjälpte människor runt om i världen, att han kan få tillbaka älskare inom några dagar, först skrattade jag bort det och sa att jag inte är intresserad men på grund av den kärlek jag har till min man jag rådfrågade den store trollformaren och till min största förvåning efter två dagar ringde min man mig för första gången efter tre år att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han fick mig att gå igenom, att han vill ha tillbaka mig, vi ska spendera vårt liv tillsammans och lovar att aldrig lämna mig och mitt barn igen. Jag kan fortfarande inte tro mina ögon, för det är högst otroligt, det är bara för bra för att vara sant. Allt jag kan säga är tack DR IBINOBA för att du tog tillbaka min man till mig och mitt barn och för alla som kan behöva hjälp av den här fantastiska trollformaren kan du ringa den store mannen eller whatsappa honom +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail .com

    SvaraRadera
  108. Jag höll redan på att ge upp och jag trodde att jag förlorade mitt förhållande inte förrän jag hittade ddoctorokadigbo, det är en vacker sak att ha ett kärleksfullt och lyckligt förhållande, efter att min älskare lämnat mig i månader på grund av mina misstag var jag ledsen, ensam och krossad i hjärtat, lyckligtvis blev jag hänvisad till en mycket snäll och kraftfull man ddoctorokadigbo från Afrika som hjälpte mig att få tillbaka min älskare (Daniel) och nu älskar han mig mycket mer än någonsin är så nöjd med livet nu.. Tack så mycket...jag lovade att dela detta för att nå ut till alla som får det svårt med partner. Vill du ha tillbaka ditt ex? Behöver du affärsgenombrott? Behöver du lycka till? Kontakta denna fantastiska trollformler idag och sätt ett slut på smärtan och traumat... WhatsApp honom på +2347025546496 eller ddoctorokadigbo@gmail.com @gmail.com

    SvaraRadera
  109. Jag heter Tamara Simonis och jag är här för att tacka DR ISIKOLO för hans hjälp att rädda mitt förhållande. Min pojkvän lämnade mig för att jag var snabb på humöret och slogs mot honom flera gånger på grund av osäkerhet när jag såg honom komma nära någon annan dam. Jag kunde inte hitta något bättre sätt att få honom att komma tillbaka till mig och DR ISIKOLO kom till min räddning. När jag kontaktade honom berättade han allt jag behövde veta om hur kärleken och kontakten mellan mig och min man kommer att återställas. Jag följde det och han gjorde jobbet utan att tveka och strax efter 48 timmar ringde min pojkvän mig. Jag är glad och full av liv tack vare DR ISIKOLOs vänlighet. Jag uppmanar alla som går igenom problem att kontakta honom nu och han kommer säkert att hjälpa dig. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller om du föredrar WhatsApp text: +2348133261196

    SvaraRadera
  110. Hej allihopa. Jag heter Arabella Matej. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  111. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  112. Kraft att ta tillbaka kärleken som gick förlorad, eller att attrahera någon som vi älskar. Att utföra kärleksbesvärjelser är en av de äldsta magiska aktiviteterna som människor ägnar sig åt. Love Magic handlar om att få tillbaka lycka, så detta är delen av livet. Det finns alltid inre skäl till varför ett par är (och varför de inte är) i harmoni. Ibland kan det hända att trots kärleken mellan partners saknas harmoni och relationen tar slut. Dr Ibinoba Love magi är en perfekt chans att fixa detta. Har du problem med ditt kärleksliv? slagsmål? Disharmoni? Funderar du på att avsluta ditt förhållande? Ofta kan dessa problem fixas När du inte kan, trots många försök att komma ihop med din drömpartner, heter jag Juliette..Jag är så exalterad över att få tillbaka min före detta älskare med hjälp av denna fantastiska Dr Ibinoba. Den här fantastiska mannen räddade mitt trasiga äktenskap och han har också hjälpt många människor. Min man gjorde slut med mig genom att skilja mig för att gifta sig med en annan tjej. Efter 5 år av brutet äktenskap får jag fortfarande det som är mitt. Med hjälp av dr Ibinoba och nu är jag glad att dela till dig att det finns någon där ute som kan rädda ditt äktenskap och ta tillbaka ditt trasiga hem, ex-förhållande och äktenskap tillbaka till dig om du har något äktenskap eller hälsoproblem som du kan kontakta dig med till den här mannen på hans WhatsApp-nummer: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  113. Jag heter Lana Thyselius och jag är mycket förvånad över Dr Isikolos fantastiska upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara två dagar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och trodde inte mina öron, han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade på telefon. Jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Isikolo och tackade honom, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  114. Jag har precis fått mitt lån på mitt svenska bankkonto från remy.credit111@gmail.com
    DU BEHÖVER LÅN
    Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2%
    EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
    Behöver du ett brådskande lån inom 12 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag Thomas Eriksson från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com
    Gud välsigne dig, herr REMY FINK

    SvaraRadera
  115. Jag heter Ivana Persson Jag är en av de för många människorna här för att vittna för världen att Dr Isikolo verkligen är en godhjärtad man som gör sitt bästa för att hjälpa människor även när allt hopp är förlorat i jakten på att få en lösning på deras problem . Mina egna problem skiljer sig verkligen inte från andra eftersom jag har min fästman tillbaka till mig efter 48 timmar när Dr Isikolo arbetade för mig. Jag kunde inte hantera hjärtesorg när jag visste att jag förlorade min fästman till en annan kvinna. Jag var vilse i mörkret och jag är tacksam mot Gud att ärliga människor som Dr Isikolo verkligen existerar bara för att torka bort tårarna från de hjärtkrossades ansikten. Jag är 100% garanterad och säker på att han inte kommer att svika dig när du söker hans hjälp för att få lösningar på dina problem, antingen äktenskap eller relation eller andra livsrelaterade frågor. Bara maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  116. Hej jag är Christiana från USA, jag läste ett vittnesbörd om Dr ibinoba om hur han har hjälpt människor att få tillbaka sitt ex inom 48 timmar..Jag tänkte bara på om det var sant och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde en vittnesmål och även tappade hennes nummer, så jag ringde henne och frågade henne om Dr ibinoba, hon sa att Dr ibinoba är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare åt mig, jag var bara så glad och lite lättad att min älskare kommer snart tillbaka till mig. Sedan bestämde jag mig för att kontakta Dr ibinoba vilket jag gjorde, och innan jag kunde dela med mig av mitt problem till honom har han redan berättat för mig vad jag kom för, han sa att allt kommer att bli bra inom 48 timmar som min älskare kommer att vara tillbaka till mina armar, han sa också att han skulle förtrolla, att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig. Så jag hoppades det, verkligen innan 48 timmarna fick jag ett samtal från en man som har lämnat mig de senaste 2 åren och sa att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka,jag var glad och jag sa att jag också vill ha honom tillbaka, sen reste jag till Kanada för att träffa Till honom bad han om ursäkt för vad han har gjort mot mig, nu friade han att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för vårt bröllop snart... Allt tack vare den stora och världens bästa trollformleren, Dr ibinoba.. Du kan också lägg till Dr.ibinoba på whatsApp +2348085240869 eller e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  117. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  118. Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: /gethelp05@gmail.com)

    SvaraRadera
  119. Jag heter Geimina Matelis. Äktenskapsproblem fick mig i en stor röra som tyvärr ledde till att jag skilde mig från min man. Jag gick igenom en hel del i nästan ett år. Jag försökte gå vidare och jag kunde inte eftersom jag var hjärtbruten och krossad och hade två barn att ta hand om helt ensam. I allt detta slutade jag aldrig att älska min före detta man och jag fortsatte att försöka fixa vår fackförening igen tills jag fick reda på DR ISIKOLO som var allmänt känd på internet för att hjälpa människor. Jag var tvungen att kontakta honom och fick veta att han kan hjälpa mig också, vilket han gjorde när jag följde honom. Han återställde bandet mellan mig och min man och skilsmässan ogiltigförklarades och vi är ännu lyckligare tillsammans än jag någonsin föreställt mig. Han är pålitlig och pålitlig och på bara 2 dagar kommer resultatet av hans arbete att manifesteras utan tvivel. mejla honom via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  120. Min man lämnade mig för en annan kvinna efter ett år av vårt äktenskap. Jag behövde honom tillbaka desperat eftersom jag älskar honom så mycket. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. Den här trogna dagen, när jag surfade på internet, stötte jag på ett speciellt vittnesbörd om den här gode mannen som heter DR IBINOBA hur han kan hjälpa en att få tillbaka ex snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppbrott och så vidare, så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det. 72 timmar senare kom min man tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så glad och jag vill rekommendera denna fantastiska trollformler till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga relationer och helt enkelt kontakta den fantastiska "DR Ibinoba" Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig, gråt inte längre, kontakta denna kraftfulla trollformler nu. Tack DR IBINOBA för att du räddade mina trasiga relationer och för att du tog tillbaka min man till mig...whatsappa honom på: +2348085240869, E-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  121. Hej alla, jag heter Laura Schörling och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com om du behöver någon form av hjälp.

    SvaraRadera
  122. Jag förlorade mitt äktenskap och mitt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. läs mer om Dr Isikolo och kontakta honom via hemsidan: (https://isikolotemple.com) eller WhatsApp +2348133261196

    SvaraRadera
  123. Min man lämnade mig och min son och återvände aldrig förrän DR ISIKOLO ingrep. Min berättelse skiljer sig inte från andra som har tagit sig tid att dela information om honom till världen. Jag hade äktenskapsproblem med min man som fick honom att lämna mig och reste till en annan stad. Vid något tillfälle var jag deprimerad och fick hjälp från ingenstans tills jag kom i kontakt med Dr Isikolo som hjälpte mig. Han återställde kärleken och kontakten mellan mig och min partner och jag fick tillbaka honom efter 2 dagar som han lovade. Precis som alla andra som pratar om honom är jag här för att berätta gott om honom och tacka honom för att han återigen skänkte glädje i mitt liv. Han kommer inte att misslyckas om du ger honom ett försök att hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp: +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  124. Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för dig och dina trollformler måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat, allt de vill ha var efter mina pengar. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min före detta man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom på mindre än 48 timmar. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag borde ge honom. Jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag har verkligen ont om ord och är glad och du är en Gud sänd till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel, kontakta Dr.Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Lektion 36.

 Det är vemodigt, för nu går virusskrivskolan in i ett viloläge och om jag någonsin plockar upp den igen får vi se. Jag hoppas då i så fall att bara kunna kalla den skrivskola.  För min del är det dags att börja redigera på allvar nu. Det är den andra omgången, den svåra, när både förläggare och redaktör har slagit sig ihop och ATTACKERAT mitt manus.  Jo, det är exakt så det känns. Kritik är inte min grej och jag blir arg, irriterad och känner mig som en dålig författare när jag får min feedback.  Men när det lossnar, när jag har tagit mig förbi de kritiserade partierna, är det bara glädje. Och om ni skulle fråga mig om vad som är ändrat från första utkastet till utgiven bok så vet i tusan om jag kan säga det egentligen.  Det här är den jobbiga omgången, nästa är ljuvlig! Jag behöver aldrig jobba med strukturen och det är skönt, för då slipper jag rumstera om i manuset. Jag gör det ju enkelt för mig och skriver kronologiskt. Tillbakablickar får egna kapitel. Det funkar för mig, men vi

Lektion 1

Läs det här, och bestäm dig sedan för om du ska hänga med på resten. Jag vill ha en kommentar från dig i kommentarsfältet. Jag hänger med räcker. Okej. Here we go! (Först vill jag säga att jag faktiskt är coach. Jag har gått en lång utbildning hos ett utbildningsföretag som heter Coach2Coach  (klicka här) , och därefter arbetade jag i 4 år i egen regi med enskild coaching och anlitades av beroendekliniker för grupper,  fram tills jag kunde försörja mig som författare. Inget fusk här inte.) Hur kommer man igång med sitt bokskriveri. Den ständiga frågan. Jag har postat det här inlägget med tips förut, men nu när vi har en virusskrivskola vill jag påstå att det är aktuellare än någonsin. Jag tror att det finns lika många igångsättningssätt som det finns författare, alltså kan jag bara berätta om hur jag gör, och det är verkligen inget facit (men gör gärna som jag ändå). I mitt fall börjar det alltid med att  jag har bestämt mig för att  skriva en  BOK . Inte försöka, inte prova, i